Луната е в знака Стрелец. Преминавайки през този знак, тя

...
Луната е в знака Стрелец. Преминавайки през този знак, тя
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Препоръчва се очистване и молитва

Луната е в знака Стрелец. Преминавайки през този знак, тя носи философска настройка на хората. Не се учудвайте, в случай че забележите в другите прояви на проява на подготвеност. Почти всеки се пробва да ви убеди в нещо. Вслушвайте се, може да научите нещо потребно и забавно. Активността също се ускорява. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за споразумяване на юридически каузи.

10 лунен ден продължава до 16:36ч – Мощната сила на този лунен ден е добре да бъде употребена единствено за съзидателни и мирни цели. Денят е обвързван с включване на кармичната памет, добър за довеждане докрай на домашни и фамилни спорове, срещи с родственици. Добре е да се подписват контракти. Може да ви се открие входа на секрети източници на познание. Понякога човек стартира да го прави неумишлено. Добре е да се преглеждат фамилни фотографии, да си спомняте за предците си, да разказвате за традициите на своите деца. Отделете време за родители, родственици, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да откри нов източник на сила. За здравето е един от най-благоприятните дни, когато дори при най-безнадеждно болните се усъвършенства самочувствието. Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности.

11 лунен ден стартира след 16:36ч и продължава до 17:30ч на идващия ден.

Сложен ден и енергийно доста мощен, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Свързан е с силата на Кундалини. Максимално нараства виталният капацитет. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи. През този ден може да се сблъскате с някаква мистерия, на която да ви се наложи да търсите отговора, само че може и да се отклоните от пътя в търсене на излаз от комплицираните обстановки. Ако ви се отдаде да се справите с тези задания сполучливо, значи сте мощни и енергични, при вас всичко е наред. Препоръчва се ликвидиране и молитва. Уязвими са стомаха и гръбначният дирек.

Здраве - Уязвими са областите на бедрата (кости, мускули), огромните артерии, сърдечно-съдовата система. Интензивно лекуване или интервенции в тези области не се предлага. Физическата интензивност е по-добре да се ограничи тези дни. Нарастват реакциите на стресовите обстановки.

Благоприятно е да се изследват областите на ръцете (плещите, предмишницата, китките, раменете), бронхите, белите дробове. Може да се организира изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън.

Хранене - Благоприятно е акцентът да падне върху белтъчната храна от растителен генезис (боб, зърнени храни, орехи). Сладките и мазни артикули да се заобикалят.

Периодът от 1 до 5 август

Време за персонални начинания, интензивно присъединяване в делата на околните и на децата, напредване на нови планове. Това е най-конструктивното време, когато могат да се решат бизнес проблеми, да се създадат покупки, да се занимавате с креативен и настоятелен задания, да се разискват значими проблеми, за решение на въпроси при държавната администрация, приемане на съвещания, служебни пътувания и други уместно е и за сантиментални запознанства. В връзките с близки и другари търсете позиции за сплотяване, не се концентрирайте върху това, което ви разединява, избягвайте непримиримостта, която води до разлъка и спиране на връзките. Добро време за подсилване на авторитет и престиж, за презентации, изложения, реклами, търгове и обществени събития.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР