Луната e в знак Везни до 17:46ч на 20 март.  Луната

...
Луната e в знак Везни до 17:46ч на 20 март. 
Луната
Коментари Харесай

Не живейте по план, защото нещата могат да протекат по напълно различен начин

Луната e в символ Везни до 17:46ч на 20 март. 

Луната във Везни придава известна колебливост и податливост към съмнения. Трудно е да се вземе значимо решение, да се направи избор. Затова отлагайте значими решения за по-добри времена. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 20:02ч

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна независимост и разкрепостеност, само че не трябва да се стига до буйства и пиянства, до крайности. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не следва да се живее по проект, тъй като нещата могат да протекат по изцяло друг метод. 

Време за наслада и забавление. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада на хората, които са ви скъпи и да не отказвате нищо на децата. Радвайте се на живота във всичките му проявления. По личното си въодушевление и положение можете да определите вярно ли сте избрали своя път. Всякакво отчаяние и горест в този ден са неприемливи. Ако сте в приповдигнато въодушевление, жизнен дух, значи сте здрави както физически, по този начин и душевен. А в случай че усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. 

Болестите зародили в този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. Сега може да се яде и пие всичко. Хубаво е да се пие вино - най-добре алено, подгряно с подправки и мед. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. 

Прекрасен ден за обич и фамилиарност. 

Подстригването ще ви донесе изгода, единствено в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. 

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното. 

Следва 18 лунен ден от 20:02ч на 19 март до 21:15ч на 20 март

Слънчев календар – Има 6 междинни дни сред остарялата и новата слънчева година - 4 безоблачен ден –  Денят се смята за тежък и под напрежение. Време за осъществяване на дълга. Ден на битка за правото, за състрадание и отбрана на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достолепието на другите хора, оказвайте помощ на близки, другари или просто познати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР