Луната е в знак Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система,

...
Луната е в знак Лъв. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система,
Коментари Харесай

Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата

Луната е в символ Лъв.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото. Подходящо за дълго проветряване и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, творби на изкуството, предмети на разкоша, осветителни принадлежности, дарове. Време за щедрост. Днес елементарно се вземат пари на заем, само че мъчно се връщат. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари. Нарастват упоритостите. Да се заобикалят поученията на другите и придирчивостта.

4-ти лунен ден (от08:28ч до 09:37ч на другия ден) - Символ на деня е Дървото на познанието. Счита се, че този ден е обвързван с небето. Днес Висшите сили приказват посредством знаците на небесата. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. В този ден следва да бъдете пасивни и да “плувате” по течението. Ден за съзерцаване и молитва. Препоръчва се физическо натоварване, повече време на чист въздух и разходки пешком. Благоприятно е за другарство, само че да се заобикалят интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те като предписание ще завършат зле в края на деня. Най-добре е да се организира това време в усамотение или в фамилен кръг. Денят е несполучлив за търговия и за начало на дълго странствуване. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се подхваща, би трябвало подробно да се обмисли. Препоръчва се пост и самоограничение, както и сдържаност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте смятали за окончателно изгубено. Всяка болест, която възникне в този момент е напътствие за кармически проблеми на индивида. Болести почнали в този ден, обезателно протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Това е лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в 4-ти лунен ден. Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. За предпочитане е уединението. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре не излизайте. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение. Ако ви се присъни някой умрял непосредствен човек, значи, че тъкмо той ви пази в дадения интервал от време. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ.

Отношения – Някой от околните ви ще потърси съвет от вас. Не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната среда, намирайте взаимни отстъпки.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.

Подстрижка – Ако сега ви устройва здравето и персоналния ви живот, то въздържайте се от подкастряне. След това косите ви ще порастват дълго, може да се промени тяхната конструкция, дебелина на косъма, гъстотата, което неизбежно ще повлияе върху енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло.

Сънищата могат да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте подготвени да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за положително и зло.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР