Луксозни коли на хора с проспериращи бизнеси събират погледите на

...
Луксозни коли на хора с проспериращи бизнеси събират погледите на
Коментари Харесай

Съпрузи подкараха бутикови автомобили за над 1 млн. лева

Луксозни коли на хора с проспериращи бизнеси събират погледите на жителите и гостите на остарялата столица и региона. Джип „ Ламборджини Урус ” в прелестен млечножълт цвят се оказва най-скъпата кола във Великотърновско. Негов собственик е предприемачът Николай Широков. Съпругата му Калина, която е и общински консултант, а от известно време държи най-голямата птицеферма за кокошки носачки край Дебелец, пък кара поръчков „ Мерцедес AMG MS ”, оценен за близо 400 хиляди лева, съобщи в. " Борба ".

Ламборджинито на мъжа ѝ обаче е много по-скъпо и цената му е близо 700 хиляди лева, защото неотдавна е модифицирано напълно, разясниха за „ Борба “ осведомени. Лъскавото возило има неповторими параметри и форсира от 0 до 100 км/ч единствено за 3,6 секунди. От 0 до 200 км/ч пък подвига за 12,8 секунди с помощта на 8-цилиндровия си мотор с мощ от 650 к.с. Моделът е от 2017 година, само че нов автомобил от този тип може да се закупи единствено с авансово записване, тъй като серийното произвеждане е лимитирано.

Бутиков „ Лексус LC 500 ” с неповторим номер ВТ ХХХХХХ също е измежду най-тузарските коли в региона освен поради обозначителния си знак. Машината е с базова цена 200 хиляди лева, само че е цялостна с екстри и разнообразни усъвършенствания, които вършат цената ѝ колекционерска и надхвърляща в пъти главната. Колата е владеене на предприемача от Свищовско Лефтер Лефтеров, който държи един от огромните месокомбинати в района. За неповторимия дизайн на автомобила са се погрижили най-хубавите в страната – екипът на автоцентър „ Мания “. „ Порше Карера 4S ” в моден бял цвят също е на челните места в класацията за скъпи коли. Машината е с базова цена, която стартира от 170 хиляди евро. Неин притежател пък е един от съдружниците във компания „ Лайтс “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР