Лудогорец се наложи над Ботев Пловдив с 2:0 на стадион

...
Лудогорец се наложи над Ботев Пловдив с 2:0 на стадион
Коментари Харесай

Ботев - Лудогорец 0:2: Канарчетата отново не отбелязаха на Колежа, разградчани дръпнаха с четири точки на ЦСКА

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Лудогорец се наложи над Ботев Пловдив с 2:0 на стадион „ Христо Ботев “ в дуел от последния 30-и кръг в efbet Лига преди разделянето на първенеца. Кайо Видал даде задатък за „ орлите “ на „ Колежа “ в 27-ата минута, а в края на първата част Игор Тиаго удвои задатъка за първенците. При попадението на голмайстора останаха подозрения за засада, само че след инспекция на VAR голът бе зачетен.

Срещата бе на два пъти прекъсвана поради факлите и димките, които възпламениха почитателите на „ канарчетата “ при започване на двете полувреме. Легендата на Ботев Пловдив Тодор Неделев остана на аварийна пейка, като не влезе в игра за Лудогорец.

Любопитното е, че всички попадения след реконструирането на „ Колежа “ са дело на бразилски футболисти. След като Рикардиньо вкара първото попадение след формалното разкриване, последваха головете на Кайо Видал и Игор Тиаго.

След този триумф Лудогорец събра 74 точки и още веднъж е с четири пункта пред своя преследвач – ЦСКА, който обаче е и с мач по-малко от „ орлите “. Ботев Пловдив пък остава на 10-а позиция с 32 точки.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР