Лудогорец се изправя срещу ЦСКА 1948 в двубой от 2-ия

...
Лудогорец се изправя срещу ЦСКА 1948 в двубой от 2-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец - ЦСКА 1948 1:0, две принудителни смени при гостите

Лудогорец се изправя против ЦСКА 1948 в дуел от 2-ия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 21:00 часа и може да я следите минута по минута на, както и директно в ефира на.

Резултатът е 1:0. В добавеното време на първата част Текпетей откри резултата с хубав параболичен удар с глава.

В Лудогорец има много промени по отношение на предходния дуел на първенците, а Кирил Десподов е оставен на аварийна пейка, с изключение на него там са Кахлина и Недялков. ЦСКА 1948 е с нов ментор, откакто Мирослав Миндев застана отпред на отбора.

В 6-ата минута на дуела пристигна и първия удар по посока вратата на Лудогорец. Галин Иванов стреля много нескопосано в навън. Иначе Лудогорец стартира интензивно мача, само че в началните минути нямаше сериозна заплаха пред Наумов. Лудогорец отвърна с удар на Вандерсон след центриране от корнер на Чибота в 14-ата минута, само че бранителите на гостите се оправиха.

След директен свободен удар Текпетей стреля добре с глава, само че топката не откри задачата в 22-ата минута на мача. Центрирането в наказателното поле пристигна от Вандерсон. Гостите отвърнаха с директен свободен удар изпълнен от Русев, само че и лудогорската защита се оправи.

В 31-ата минута Йосков опита отдалечен удар, топката попадна право в ръцете на вратаря на Лудогорец. Малко преди края на първата част Ману вместо да нацели топката уцели главата на Наумов, който имаше потребност от лекарска помощ, която продължи няколко минути. Той опита да продължи играта, само че нямаше по какъв начин и трябваше да бъде сменен. В началните минути Симеон Петров от състава на ЦСКА 1948 напусна контузен.

В заключителните мигове на първата част Текпетей откри резултата с хубав параболичен удар с глава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР