Лудогорец не е далеч от това да играе отново в

...
Лудогорец не е далеч от това да играе отново в
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Постижимо е "Лудогорец" да играе отново в Шампионската лига

Лудогорец " не е надалеч от това да играе още веднъж в Шампионската лига и може да го реализира. Такова мнение изрази краткотрайният треньор на отбора Станислав Генчев, който е уверен в качествата на тима си.

" Напълно постижимо е " Лудогорец " още веднъж да играе в Шампионската лига, тази година бяхме на една крачка.Не мисля, че тимът, който ни в профил ( " Малмьо " ) е по-силен от нас. Сигурен съм, че следващата година, в случай че срещнем този тим ще го отстраним ", сподели Генчев пред Българска национална телевизия.

Той добави и, че е подготвен да води тима за непрекъснато. Освен това Генчев регистрира, че най-голямо въздействие върху него са оказали Станимир Стоилов и, които му бяха треньори.

" За трети път повеждам тима, научих много и ми беше потребно първите два пъти. В този интервал работих и с други треньори, направих си изводите и видях къде съм бъркал. Чувствам се подготвен да повеждам тима за непрекъснато ", сподели Генчев и разяснява, че управлението няма самообладание към треньорите.

" Нормално е когато имаш триумфи да искаш да ги повториш. Търпението към всеки треньор е друго и условията към него е друго. Всеки самичък може да каже каква е била повода да няма самообладание към него ".

Генчев изрази и убеденост, че отборът скоро ще покаже същинското си лице.

" В момента се построява напълно нов тим. Футболистите, които бяха в основата към този момент не са в тима и не е елементарно да се намерят заместници на Марселиньо, Дяков, Моци и другите. Убеден съм обаче, че с футболистите, които имаме сега скоро ще забележим същинското лице на " Лудогорец ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР