Лудогорец гостува на Еспаньол с желанието да си отвори вратата

...
Лудогорец гостува на Еспаньол с желанието да си отвори вратата
Коментари Харесай

"Лудогорец" е в Барселона в опит да си отвори вратата за евромачове през пролетта

Лудогорец " гостува на " Еспаньол " с желанието да си отвори вратата към излизане от групите в Лига Европа. Двубоят е довечера от 22.00 часа.

Българският първенец загуби с 0:1 от каталунците в Разград преди две седмици. Въпреки това тимът остава в добра позиция за едно от първите две места, водещи към 1/16-финалите в конкуренцията. " Лудогорец " е втори с шест точки, като има една по-малко от " Еспаньол " и две повече от " Ференцварош ", който приема последния ЦСКА (Москва).

" Това, което желая за мача, е да успеем да променим резултата от първия мач ", съобщи треньорът Станислав Генчев. Той уточни, че няма проблеми с отсъстващи футболисти.

" Искаме този път да излезем спечелили. Анализирали сме дуела, извлекли сме си поучения и се надявам това, което сме замислили като хрумвания, да ни се получи и да се приберем с добър резултат от Испания ", добави той.

Фотогалерия: Лудата вечер, в която "Лудогорец " се развихри >

До момента " Лудогорец " има пет загуби в пет мача с испански тимове при голова разлика 1:11. Това прави представителите на Ла Лига най-неудобните за българския отличник. Единствено Молдова поради двете загуби от " Милсами " е другата страна, против чиито тимове " Лудогорец " има единствено провали.

" Играем против тим, който предходната година завоюва квота за евротурнирите в едно от най-силните шампионати на света. Преди първия мач имаше настройка, че " Лудогорец " наложително би трябвало да бие " Еспаньол ", и то с разлика. Това е много заблуждаващо, защото знаем какво име е противникът ", сподели изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев.

" Свикнахме към " Лудогорец " да има високи упования, защото играхме като еднакъв с еднакъв с някои много съществени тимове. При нас упоритостта постоянно я е имало. Можем да реализираме добър резултат. Има още три мача, в които много неща ще се изяснят. Имаме силите да продължим напред в шампионата ", добави той.

" Лудогорец " стартира вихрено в групите на Лига Европа, като разгроми ЦСКА (Москва) с 5:1, а по-късно завоюва с 3:0 гостуването си на " Ференцварош ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР