Лудогорец е безспорният доминант в българския футбол през последното десетилетие

...
Лудогорец е безспорният доминант в българския футбол през последното десетилетие
Коментари Харесай

Лудогорец – ЦСКА: Битка за титлата, но и много повече WINBET се включва в дербито със специална бонус-промоция*

Лудогорец е безспорният доминант в българския футбол през последното десетилетие и сега протяга ръка към връх в българското състезание, който изглеждаше невъобразим. „ Орлите ” преследват десетата си поредна купа, само че за първи път отдавна насам имат същински съперник за върха. ЦСКА е в серия от осем следващи турнирни победи, а при девета такава ще смъкна разградчани от първата позиция в класирането.
Възходът на ЦСКА е тясно обвързван с идването на Бруно Акрапович на треньорския пост. Босненецът наложи стоманен ред в отбраната и „ алените ” са позволили единствено един гол от началото на престоя му на „ Българска войска ”. Разликата с Лудогорец, която бе осем точки при започване на декември, в този момент спадна до три. Пределно ясно е, че ЦСКА не може да мечтае за купа, в случай че не победи най-малко един път директния си съперник. А при този формат на шампионата, изходът от съботния мач е доста евентуално да е основен при определянето на домакина на третия конфликт Лудогорец – ЦСКА този сезон, когато водачът след постоянните 26 кръга ще одобри съперника си на своя стадион.
По всичко проличава, че това е евентуално най-важният мач за сезона в Първа лига и за двата тима и имаме всички учредения да чакаме драма и оспорвани единоборства. Затова, WINBET предлага да се включите в интригата със своя специфична промоция за дербито на кръга, а може би и сезона. Всички регистрирани консуматори на платформата, които слагат залог от най-малко 20 лева при коефициент от минимум 1.30, могат да чакат бонус от 2 лева за всеки жълт картон и по 5 лева за всеки червен картон в срещата. Всички детайлности за тази промоция са. 
А с цел да бъде още по-интересно, на  продължава турнирът , където с вашите
залози печелите точки за паричните награди на обща стойност 100 000 лева За да участвате в шампионата е нужно единствено да сте регистриран потребител на уеб страницата, а размерът, броят и типът на направените залози са без значение. И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има и  за спортни залози.
Историята споделя, че Лудогорец не е побеждавал ЦСКА в осем следващи конфликта на всички фронтове, а победител нямаше в последните седем турнирни мача сред двата тима. За сведение: Коефициентът на WINBET за победа на домакините е 2.22, а за победа на ЦСКА – 3. 35. Равенството е оценено на 3.10.
Равенството 2:2 на „ Българска войска ” през септември бе и първият мач от 10 насам, в който паднаха повече от два гола. През последните два сезона „ алените ” не са отбелязвали в Разград в мач от Първа лига, а на този стадион не е имало и случай, в който и двата тима да вкарат от това бясно 3:2 на 6 април 2018 година В тази връзка, WINBET прави оценка шанса за повече от два гола в мача на 1.55, а за нулево тъждество коефициентът е 8.80.
И един исторически паралел: през есента на 1989 година ЦСКА продаде Любослав Пенев на Валенсия тъкмо преди мача с Левски, а Димитър Пенев вместо да тренира тима, бе отпътувал да го придружи при формалното показване. „ Сините ” радостно потриваха ръце единствено с цел да получат най-звучния си пестник в историята на дербито – 5:0. През 2021 година или 22 години по-късно, ЦСКА продаде Али Соу на Ростов две седмици преди гостуването си в Разград. Около клуба и неговото финансово положение се завъртя следващата медийна буря. Изглежда като че ли още веднъж бе приложена тестваната тактичност за успиване на врага, около което Акрапович и футболистите му бяха оставени на мира преди най-важния им мач от началото на сезона.
*Коефициентите са годни към 10:00 на 26 февруари 2021 година За настоящите коефициенти, посетете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР