Лоши условия чакат ЦСКА-София в предстоящата му визита на Дунав,

...
Лоши условия чакат ЦСКА-София в предстоящата му визита на Дунав,
Коментари Харесай

Сняг и студ на мача Дунав - ЦСКА-София

Лоши условия чакат ЦСКА-София в идната му аудиенция на Дунав, написа „ Тема Спорт “. Двубоят е във вторник от 17:30 часа. Прогнозата за времето сочи температури към минус 6 градуса в деня на мача, което значи, че теренът съвсем несъмнено ще е заледен.

Днес и на следващия ден пък се чака в Русе да вали сняг, което в допълнение ще утежни положението на тревната настилка, а тя така и така е измежду най-лошите в елита.

В дуела на Дунав против Верея през вчерашния ден се видя, че въпреки и добре измит, теренът е много глинест към центъра. А при превалявания постоянно се образуват и огромни локви.

Всичко това ще трансформира идния мач значително в борба с доста единоборства и физическите качества ще вземат връх над футболните.

Лошото положение на терена в Русе няма да разреши на алените да разпрострат познатия си жанр с многочислени разигравания по земя, а техничните футболисти ще са много затруднени в опитите си да показват това, което могат.

Непосредствено преди срещата основният рефер на мача и делегатът на БФС ще преценяват дали въобще изискванията разрешават провеждането на дуела.

Не е изключено да се стигне до отсрочване на конфликта. Всичко зависи от това какъв брой сняг ще падне в Русе и до каква степен домакините ще се оправят с почистването на игрището.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР