Локомотив София посреща на стадион Васил Левски в отложен мач

...
Локомотив София посреща на стадион Васил Левски в отложен мач
Коментари Харесай

Първа лига НА ЖИВО: Локомотив София 1:1, ЦСКА, блицкриг от голове

Локомотив София посреща на стадион " Васил Левски " в отсрочен мач от 4-ия кръг на българската Първа лига. Двубоят стартира в 16:30 ч . и ще можете да наблюдавате развоя му !
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Преди старта на срещата двата тима уважиха паметта на именития Трифон Попов, който напусна този свят преди шест години. Четвърт час след старта на мача домакините шокираха противника си, откакто ЦСКА бе решил да се изнесе доста високо по терена, а топката бе пратена за Симеон Славчев, който се вклини сред централните бранители на ЦСКА. Халфът трансферира Бусато след асистенцията на Октавио и даде задатък на " железничарите ".
В 18-ата минута ЦСКА опита да реагира бързо, само че ударът на крилото на " алените " профуча над напречната греда на вратата, защитавана от Аелксандър Любенов. Минута по-късно симовиличните посетители изравниха резултата, защото Юга изведе Йомов, който пък надбяга Кацикас. Стражът на " железничарите " излезе да парира №10 от ЦСКА, който трансферира юношата на Левски и изравни резултата - 1:1.
Стартови сформира:
Локомотив София : Любенов, Селсо, Крачунов, Кацикас, Атанасов, Орачев, Кацаров, Октавио, Славчев, Митков, Пинсон
ЦСКА : Бусато, Турицов, Матей, Лам, Мазику, Жеферсон, Юга, Йомов, Кери, Вилдсхут, Кайседо
Коя българска ТВ ще излъчи срещата - вижте
ПРЕДИ МАЧА
Пролетният дял от Първа лига започва с два мача в днешния 13 февруари. В първия водачът в подреждането Лудогорец гостува на Арда в Кърджали, а във втория ЦСКА е алегоричен посетител на Локомотив София на националния стадион в центъра на столицата.
" Железничарите " са на нежеланата 12-а позиция във краткотрайното класиране с актив от 18 точки след 18 изиграни мача. " Армейците " са компактно зад " орлите " и изостават на 2 пункта от върха. И двете срещи трябваше да се изиграят през лятото, само че тогава бяха отсрочени поради европейските мачовете на " зелени " и " червени ".
За последно футболистите на Стойчо Младенов се изправиха против Локомотив на 2 декември в конфликт от 17-ия кръг на шампионата и тогава Жорди Кайседо и Георги Йомов бяха точни за крайното 2:0. Последната победа на отбора от квартал " Надежда " в столично дерби датира от 2016 година - 2:1 на 1/16-финалите за Купата на България!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР