Логан Пол потвърди, че той и приятелката му Нина Агдал

...
Логан Пол потвърди, че той и приятелката му Нина Агдал
Коментари Харесай

Датската красавица, която успя да излъже Логан Пол

Логан Пол удостовери, че той и приятелката му Нина Агдал са сгодени. В неделя, 9 юли, спореният YouTuber и и WWЕ войник разгласява серия от фотоси в Instagram, с цел да показа момента, в който е паднал на колене.
 Гафът със фотографията на Логан Пол, с която разгласи, че е преподписал с WWE
Гафът, който Логан Пол направи

Когато те отстранен от фотографията

" Сгоден съм за моята най-хубава другарка ", написа 28-годишната звезда по фотосите, като прибавя: " Обичам това момиче до безконечност и нямам самообладание да прекарам остатъка от живота си с нея. " Пол предлага брак на 31-годишният датски модел, до момента в който са на отмора на езерото Комо, Италия, като Пол е облечен в черна риза и панталон, до момента в който Агдал носи рокля от бежово трико.

Приятелите и фамилията на двойката не пропуснаха опцията да ги поздравят за щастливата им вест, като Джейк Пол, по-малкият брат на Логан, който също е звезда в YouTube, разяснява: " Леле, имам снаха. " YouTuber-ът и инфлуенсър Mr Beast също изпрати най-хубавите си пожелания към двойката, като написа: " Уау, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!! " Изследователят Беър Грилс добави: " Много се веселя и за двама ви. "

Двойката, която се среща от май 2022 година, за първи път породи подозрения, че се срещат предишното лято, когато бяха видяни да се целуват пред лондонски ресторант. Те направиха връзката си Instagram публична през декември. За да означи, че са дружно от една година през май, Пол показа серия от фотоси на двойката дружно на Коледа и други по-откровени моменти, озаглавявайки обявата: " Една доста специфична година с моята датска кралица. "

 Нина Агдал и Юта Леердам - кои са секси половинките на Логан и Джейк Пол
Кои са секси половинките на Логан и Джейк Пол

Братята печелят на всички места

Датският модел също показа кадър, на който е прегърнала YouTube звездата на балкон до плажа, като написа " 2022 година, началото на мен и теб ". Тя също добави в Instagram, че първата година от връзката им е била " най-хубавата година " в живота й. По всичко проличава, че занапред им предстоят още доста такива.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР