Лия Паркър, на 21 години, от САЩ, казва, че обича

...
Лия Паркър, на 21 години, от САЩ, казва, че обича
Коментари Харесай

21-годишно момиче спи в клетка за куче. Защо? ВИДЕО

Лия Паркър, на 21 години, от Съединени американски щати, споделя, че обича да спи в клетка за кучета, която счита за най-„ безвредно място “ от околната среда.  

Жителката на Съединени американски щати постоянно споделя видеоклипове на кучешката си къща с почитателите си в TikTok. Сега има повече от 112 хиляди от тях.

" Използвам убежището си всеки ден. Понякога е просто прелестно да извозвам време в него ", сподели американката.

В едно от видеата, което събра съвсем 800 000 гледания, тя даде на феновете обиколка на нейната " кучешка колибка ". Тя я украси с одеяла, плюшени мечета и стикери, с цел да сътвори уютна атмосфера, защото се усеща като вкъщи, съобщава New York Post.

Лия намира необикновеното място, където спи, доста по-удобно от двойното й легло, макар дребните му размери. Момичето спи там не заради необикновеното си користолюбие, а по-скоро от съображения за " блаженство ".
 момиче, клетка, играчки, стая, Американката беседва с няколко терапевти и психиатри, които утвърдиха концепцията й и я поддържаха
" Помага ми да контролирам страстите си. За мен това е като прегръдка и леговище, където мога да се отдръпва от това, което ме нервира или разстройва ", споделя американката.

Според момичето концепцията за основаването на подобен подслон се е зародила поради сложното й детство. Родителите й постоянно се карали и дребната Лия постоянно се криела в уединени ъгли, като дрешника. Тя си спомнила по какъв начин е напълнила дрешника си с възглавници и одеяла, с цел да пресъздаде чувството за „ топла прегръдка “. Това предпочитание траяло в тийнейджърските й години, тъй че тя реши да пресъздаде своето укритие за възглавници от детството си, като употребява щайга за кучета със същия размер.

Американката беседва с няколко терапевти и психиатри, които утвърдиха концепцията й и я поддържаха.

Превод: GlasNews
updated/new inner child therapy room *do not s*xualize this content, no this is not my bedroom*
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР