Мъж от Аризона, който погребал жена си жива в ръчно

...
Мъж от Аризона, който погребал жена си жива в ръчно
Коментари Харесай

Мъж погреба съпругата си жива като наказание

Мъж от Аризона, който погребал жена си жива в ръчно изкопан гроб покрай дома им, е наказан на пожизнен затвор, оповестява Sky News.

Седем години след убийството Дейвид Паняно се признава за отговорен в убийството на брачната половинка си преди началото на процеса и разрешава на съдията да дефинира присъдата му без съглашение.

62-годишният мъж получи доживотна присъда без опция за предварително освобождение, което значи, че ще почине в пандиза.

Според прокуратурата на окръг Явапай на 9 май той е наказан и на 16 години и половина за похищение, подправяне и машинация.

" Моята работа изиска смъртно наказване по този случай заради ужасяващите условия към отвличането и убийството на младата майка ", се споделя в изказване на окръжния прокурор Денис Макгрейн.

Властите обявиха, че 39-годишната Сандра Паняно е изчезнала, до момента в който е била в развой на бракоразвод със брачна половинка си през май 2017 година

Те обявиха, че двойката е била разграничена, само че към момента е живеела в един и същи дом с двете си дребни дъщери.

Тялото на госпожа Паняно е открито завързано и омотано в опаковъчна лента в гроб в селски регион северно от Прескот.

Окръжният правосъден доктор удостовери, че тя е била заровена жива.

Служителите настояват, че доказателствата демонстрират, че тя се е борила за живота си, до момента в който е била в гроба, и може би е била в схващане до пет минути.

Освен това доказателствата от мобилните телефони демонстрират, че Паняно е бил в региона на гроба дни преди изгубването на брачната половинка му и в нощта на отвличането, написа Vesti.

Детективите откриват две бележки, които са били подадени по бракоразводното дело след изгубването на госпожа Паняно, сякаш написани от нея.

В бележките се споделя, че тя напуща брачна половинка си и му дава колите, къщата и попечителството над децата им.

Но управляващите обявиха, че съдебномедицинската експертиза на бележките е посочила, че те са написани от брачна половинка.

Повдигнато му е обвиняване в ликвидиране първа степен, откакто тялото на брачната половинка му беше намерено в отдалечена околност на 10 благи северозападно от фамилната къща покрай Прескот в северната част на централната част на Аризона.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР