Ливърпул води разговори по привличането на Пиеро Хинкапие от Байер

...
Ливърпул води разговори по привличането на Пиеро Хинкапие от Байер
Коментари Харесай

Агент разкри: Ливърпул иска клиента ми през зимата

Ливърпул води диалози по привличането на Пиеро Хинкапие от Байер Леверкузен още през лятото, само че тогава ясно осъзна концепцията за потребност на ободряване на халфовата си линия и по тази причина не форсира договарянията за централния защитник.

До трансфер през летния трансферен пазар по този начин и не се стигна, само че сътрудникът на играча – Мануел Сиера, призна, че се чака нова атака за клиента му през зимата.

Хинкапие е една от младите звезди в Бундеслигата, като е с инструментално значение в селекцията на Шаби Алонсо и се утвърди като един от най-качествените млади отбранителни халфове след идването му от Талерес през август 2021 на „ Бай Арена “.

„ Ливърпул има огромен интерес към него, само че през лятото те решиха да влагат пари в средата на терена. Очаква се и през зимата да погледнат към него, само че към този момент и други клубове имат интерес. Сумата, която Байер ще получи, няма да е по-малка от 50 милиона евро “, показа сътрудникът на футболиста пред Futbol Sin Casette.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР