Ливърпул е уверен в това, че ще привлече крилото на

...
Ливърпул е уверен в това, че ще привлече крилото на
Коментари Харесай

ЖЕГА НА ПАЗАРА: Ливърпул готви грандиозен трансфер в последния момент

Ливърпул е убеден в това, че ще притегли крилото на Порто Луис Диас. Очакваше се Тотнъм да завърши прехвърлянето на 25-годишния колумбийски национал преди края на януарския трансферен прозорец, само че в този момент наподобява, че Юрген Клоп ще го измъкне под носа на лондончани.

Мениджърът на „ шпорите “ Антонио Конте желае да притегли десен флангови футболист, като в този момент наподобява, че отборът не просто ще се размине с Диас, а и с крилото на Уулвърхемптън Адама Траоре, който е покрай трансфер в Барселона.

Журналистът от The Athletic Дейвид Орнстайн съобщи за Sky Sports, че Ливърпул има вяра, че ще подпише с Диас. „ Ливърпул освен обмисля да притегли Диас. Мисля, че те чакат да се стигне до договорка в този момент, което ще е ужасно за тях. Те са съществени спрягани за него от няколко седмици. Той игра против тях два пъти през сезона, вкъщи и като посетител с Порто в Шампионската лига през тази акция. Имаше сериозен интерес и Тотнъм се опитваше да го закупи, само че разбирам, че той желае да играе в Ливърпул. Източниците ми споделят, че клубовете са покрай съглашение за сума от порядъка на 60 млн. евро плюс бонуси. 25-годишният футболист е едно от най-вълнуващите крила в европейския футбол и в случай че съумеят да го привлекат, ще има празненства на „ Анфийлд “ и измежду почитателите на Ливърпул по света “, показа той.

Ливърпул трябваше да се оправя без Мохамед Салах и Садио Мане, които са ангажирани с тимовете си за Купата на африканските народи. В 125 мача за Порто във всички шампионати, Диас има 41 гола и 19 асистенции. Името му е свързвано още с Манчестър Юнайтед, Атлетико (М), Барселона Реал (М) и Байерн.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР