Лионел Меси заяви, че Световното първенство по футбол в Катар

...
Лионел Меси заяви, че Световното първенство по футбол в Катар
Коментари Харесай

Меси: Световното в Катар ще бъде последното в кариерата ми

Лионел Меси съобщи, че Световното състезание по футбол в Катар ще бъде „ сигурно “ последното му като професионален състезател. 35-годишният футболист не вижда себе си на нов шампионат на планетата след приключването на тазгодишното издание.

„ Със сигурност това ще бъде последното ми международно състезание. Броя дните до началото на Мондиала. Има както терзание, по този начин и нерви “, призна той за Star Plus. Нападателят на Пари Сен Жермен има четири международни шампионати зад тила си, като е вкарал пет гола и асистирал за други шест в 19 участия на шампионата .
Лионел Меси (л).
Клубната легенда на Барселона добави, че се усеща подготвен физически за Катар . „ Чувствам се добре физически, съумях да направя доста добра предсезонна подготовка тази година – казусът не бе подобен предходната. Беше значимо да пускам по друг метод, с позитивна конфигурация и доста възторг “, сподели още капитанът на Аржентина. „ Албиселесте “, които са международни първенци от 1978 и 1986, попадна в група С на Световното дружно с Мексико, Полша и Саудитска Арабия.

Аржентинците откриват акцията си в Катар против Саудитска Арабия на 22 ноември и Меси изрази мнение, че тимът може да бъде считан за един от кандидатите за короната . „ Не знам дали сме огромните любимци. Но имам вяра, че Аржентина е измежду претендентите поради историята си, която значи даже доста повече имайки поради метода, по който стигнахме до тук. Но на Световно състезание може да се случи всичко, всички мачове са доста сложни. Невинаги любимците печелят купата “.

Това може да бъде още един сезон на забележителна смяна за Меси, откакто се появиха информации в медиите тази седмица, че той може да се завърне в Барселона идното лято. Седемкратният притежател на „ Златната топка “ сега е във втората си година от двугодишния договор с Пари Сен Жермен. До тук през акцията той има седем гола в 12 мача за клуба във всички шампионати. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР