Лили Иванова ще пуска фенове зад сцената на най-големия си

...
Лили Иванова ще пуска фенове зад сцената на най-големия си
Коментари Харесай

Неочакван ход на Лили Иванова

Лили Иванова ще пуска почитатели зад сцената на най-големия си концерт от тазгодишното турне в зала " Арена София “.

Това оповестиха от екипа на естрадната прима, откакто се похвалиха, че всички билети за 4 декември към този момент са разпродадени, съобщи " Телеграф ".

Интерес

Поради големия интерес от през вчерашния ден се пуснаха билети в секторите зад сцената, като местата са с лимитирана видимост. Тяхната цена е 60 лева, а за по-хубавата панорама вървят по 90 и 130 лева, демонстрира информация на " Телеграф “ в уеб страницата за билети Евентим. Предишният концерт на Лили Иванова в същата зала през 2012 година също бе разпродаден дни преди оповестената дата. Заради това тя и тогава отвори залата и пусна фенове зад сцената, които останаха удовлетворени да видят и другата позиция на концерта й. Така певицата стана първата с концерт в най-голямата закрита зала в България, а съвсем никой от сътрудниците й не се осмели да има аудитория и зад сцената.

Оркестър

Статистиката сочи, че над 12 000 фенове към този момент са запазили пропуски за спектакъла в софийската зала " Арена София ", плануван за 4 декември (неделя). Ала искащите да чуят и видят обичаната си изпълнителка онлайн не свършват. На концерта след броени дни Лили Иванова ще пее в компанията на LI Orchestra - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa – беквокали. В рамките на 6 месеца Лили Иванова пя на 33 концерта във всички краища на България със лична група. Това е достижение, което никой български реализатор не е осъществил от началото на прехода до момента. Фенове са пресметнали, че през 2022 година примата е прекарала над 100 часа на сцената. Нейният тонрежисьор Ангел Попов обаче не може да преброи концертите, по които е работил с нея за 30 година Разказва, че техниката се трансформира, само че отношението на публиката – не.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР