Лидл България продължава да изненадва своите клиенти, като им предоставя

...
Лидл България продължава да изненадва своите клиенти, като им предоставя
Коментари Харесай

Lidl ще зарадва клиентите си с поредното невероятно музикално изживяване с Лили Иванова

Лидл България продължава да изненадва своите клиенти, като им дава благоприятни условия за пълноценни моменти със стойностна българска музика. От 24 август до 24 септември извънредно в магазините на комерсиалната верига в цялата страна клиентите могат да открият двата най-нови албума на Лили Иванова – двойният албум „ Севдана “ и специфичното лимитирано издание на Live концертите ѝ в Зала 1 на НДК на 8, 9 и 10 декември 2019 година
Почитателите на Лили Иванова ще могат да закупят майсторския концертен албум, който е записан през декември 2019 година и е кулминационната точка на незабравимото ѝ музикално турне. Това е първият LIVE албум в кариерата на Лили Иванова.
 Всичко за „ свежарите в час “ на едно място в Lidl Всичко за „ свежарите в час “ на едно място в Lidl
Отброяването до старта на образователната година стартира – в този момент. Първокласниците се вълнуват, че ще влязат за първи път в класната стая,...
Вторият албум носи името „ Севдана “ и ще омагьоса всички фенове с 32 красиви композиции, водени от този нов шедьовър – едноименната ария „ Севдана “. Двойният диск съдържа както нова музика от Лили Иванова, по този начин и обичани песни от предишното, само че с нов аранжимент.
Партньорството сред Лили Иванова и Лидл България стартира преди седем години. То отразява напъните на веригата в поддръжка на българската просвета и желанието ѝ да дава разнородни благоприятни условия на своите клиенти за повече пълноценни мигове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР