Лидерите на ЕС ще проведат видеоконференция следващата седмица относно координацията

...
Лидерите на ЕС ще проведат видеоконференция следващата седмица относно координацията
Коментари Харесай

Среща на върха на ЕС за коронавируса на 29 октомври

Лидерите на Европейски Съюз ще проведат видеоконференция идната седмица по отношение на координацията в битката против пандемията от ковид. Това заяви Ройтерс, базирайки се на източници в Европейски Съюз.
Според организацията видеоконференцията ще се организира на 29 октомври и ще бъде първото от поредност сходни събития, планувани от европейските водачи заради растежа в статистиката за заболеваемостта.
 Близо 170 000 смъртни случая повече от март до юни в Евросъюза Близо 170 000 смъртни случая повече от март до юни в Евросъюза
За интервала от март до юни тази година в 26 страни-членки на Европейския съюз са регистрирани близо 170 хиляди смъртни случая повече от...
По-рано тази седмица Европейската комисия (ЕК) за първи път от началото на пандемията разгласява единна санитарна карта на Европейски Съюз, завършена по общи европейски критерии, единствено седем месеца след началото на острата фаза на пандемията. Основният проблем при договарянето на общ метод за битка с ковид беше фактът, че както санитарният, по този начин и граничният надзор са под юрисдикцията на националните държавни управления на страните от Европейски Съюз, а не на Брюксел.
От началото на пандемията към 40,8 милиона души са инфектирани с ковид в света, а над 1,12 милиона са умряли, напомня БГНЕС.
 
А какво сподели здравният министър за ограниченията у нас -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР