Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид засилва преследването си

...
Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид засилва преследването си
Коментари Харесай

Реал Мадрид насочва всички усилия към Халанд след фиаското с Мбапе

Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид ускорява преследването си на звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, откакто е на път да претърпи крах в опита си да подпише с Килиан Мбапе.

„ Лос Бланкос “ бяха определили французина като съществена цел за летния трансферен прозорец, само че се чака нападателят на Пари Сен Жермен да удължи контракта си във френската столица, въпреки че в началото искаше да напусне точно в посока испанската столица. В резултат на това Реал ще насочи напълно вниманието си към Халанд с вярата да изпреварят Манчестър Сити в борбата за неговия автограф, твърди „ Mirror “.

Съобщава се, че ПСЖ е подготвен да заплати на Мбапе 150 милиона евро за два сезона, с цел да го задържи в клуба. Затова Реал Мадрид е решил да насочи вниманието си към Халанд преди летния трансферен прозорец.

„ Кралете “ от дълго време имат мераци за норвежеца. Въпреки това, с цел да подпише с него, Реал ще би трябвало да задейства клаузата му за откупуване от към 75 милиона евро това лято. Те също ще би трябвало да се оправят с конкуренцията на Манчестър Сити, защото се твърди, че мениджрът на „ жителите “ Хосеп Гуардиола желае да запълни празнотата, оставена от Серхио Агуеро.

Съобщава се, че Манчестър Сити е подготвен да направи норвежеца най-високоплатеният състезател в Англия. Очаква се заплатата му да надвиши 400 000 паунда на седмица, която сега взима Кевин де Бройне.

EXCLUSIVE Real Madrid launch new Erling Haaland charm offensive in Man City transfer blow |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР