Лидерът в Бундеслигата Борусия Мьонхенгладбах удължи договора на Кристоф Крамер

...
Лидерът в Бундеслигата Борусия Мьонхенгладбах удължи договора на Кристоф Крамер
Коментари Харесай

Лидерът в Германия удължи договора на световен шампион

Лидерът в Бундеслигата Борусия Мьонхенгладбах удължи контракта на Кристоф Крамер до 2023 година. Настоящият договор на международния първенец с Германия от 2014 година изтичаше в края на сезона и от управлението на клуба са задействали клаузата, която да го задържи за още три сезона на „ Борусия Парк”.

До момента Крамер изигра общо 171 мача за Борусия, отбелязвайки 10 попадения. През този сезон халфът има на сметката си 13 дуела във всички шампионати.

"Кристоф се трансформира в една от водещите фигури в тима през последните години. И като футболист, и като самостоятелен темперамент в съблекалнята той има голямо въздействие. С наслаждение продължаваме договорът му”, съобщи спортният шеф на клуба Макс Ебер.

През 2013 година Кристоф Крамер бе пратен чартърен за две години в Борусия Мьонхенгладбах от Байер Леверкузен.

Година по-късно завоюва Световното състезание с Германия в Бразилия, а по-късно се завърне при „ аспирините”. През 2016 година обаче Борусия съумя да притегли халфа за непрекъснато. Оттогава Крамер е неизменима част от халфовата линия на отбора.

В момента възпитаниците на Марко Розе са шлагера на сезона в Бундеслигата, като след 13-ият кръг заемат първата позиция на четири точки пред първенеца Байерн Мюнхен. В събота следва същинско представление сред двата тима, когато Борусия ще одобри „ баварците” на своя „ Борусия Парк” от 16:30 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР