Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки се срещна с майките на

...
Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки се срещна с майките на
Коментари Харесай

Марешки посъветва протестиращите майки да се обединят с други уязвими групи

Лидерът на „ Воля “ Веселин Марешки се срещна с майките на деца с увреждания, които стачкуват пред Народното събрание. Той разгласи, че застава зад техните претенции и ги посъветва да се обединят с други уязвими групи, с цел да съумеят:

" Сами за себе си, те може да се преборят за отчасти решение на своя проблем, само че няма да се оправи страната. Тоест те би трябвало да потърсят симпатизанти, другари и съидейници измежду другите онеправдани, най-много пенсионерите, учителите, служителите на реда, лекарите и военнослужещите, младежите. Иначе ще настане една дребна борба, в която ще им хвърлят няколко милиона, ще им затворят очите и нищо няма да се промени в тяхното всекидневие ".
Марешки упорства средствата, планувани за превъоръжаване и модернизиране на армията, да отидат за решение на проблемите на протестиращите майки:
" Около 110 милиона трябват, с цел да бъде решен казусът на родителите на деца с увреждания и аз си дадох сметка, че изясняват ни непрекъснато, че нямаме проблем с бюджета, че можем да изхарчим милиарди за самолети, а в действителност единствено с крилото на единия аероплан, който няма да лети, може да бъде решен казусът на тези хора ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР