Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов отправи призив в социалните мрежи,

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов отправи призив в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Важно от Костадинов за референдума за еврото. Ще го има ли


Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов насочи апел в обществените мрежи, че ще отстоява битката за привикване на референдум за или срещу приемане на еврото. По думите му подписите към този момент са преброени и референдум би трябвало да има. " Пропагандната машина стартира да тръби, че този референдум е противозаконен, че той не би трябвало да бъде гласуван. Те ще пуснат донос в Конституционния съд, с който ще желаят този референдум да не се състои, другояче казано те ще не престават да задълбочават преврата ", съобщи водачът на " Възраждане ". 

" На нас няма да ни остане друго средство с изключение на физическата опозиция, тъй като когато правото се трансформира в беззаконие съпротивата е наложителна, сподели още Костадин Костадинов в своето видеобръщение към симпатизантите на патрията.  " Надявам се събитията, които ще се включат оттук нататък да отворят очите на нашите сънародници, тъй като идващото нещо, което ще желаят да създадат, с изключение на да ни вкарат в еврозоната, с цел да могат да откраднат нашите спестявания, с цел да могат да ни унищожат като страна е да вкарат България във войната в Украйна ", сподели още Костадинов. 
-->
Припомняме, че подписката на " Възраждане " за референдум за или срещу еврото прескочи законовия лимит от 400 000 гласа, с който Народното събрание би трябвало да вземе решение дали той да се провежда. Проверката на ГРАО на досиетата с 603 356 подписа обаче е посочи известен брой неточни записи - погрешни и непълни имена, ЕГН-та, както и данни на хора, които изобщо нямат място в подписка за референдум. До момента няма публични позиции на партиите дали биха оспорили допустимостта на въпроса, който ще бъде заложен на референдума, само че условието е най-малко една пета от депутатите (48 души) да внесат такава тъжба. Право да сезират Конституционния съд имат и Министерският съвет, висшите касационен и административен съд и основният прокурор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР