Лидерът на крайната десница във Франция Марин Льо Пен откри

...
Лидерът на крайната десница във Франция Марин Льо Пен откри
Коментари Харесай

Марин Льо Пен: Ние сме за ваксинационна свобода

Лидерът на крайната десница във Франция Марин Льо Пен откри акцията си за президентските избори с офанзиви против Covid паспортите.

Льо Пен упрекна управляващите за похищения против " правото на независимост " на французите:

„ Не сме срещу имунизацията, ние сме за имунизационна независимост. Всеки би трябвало да е свободен самичък да избира и самичък да носи отговорността за това дали да се имунизира, или не “.

Пред последователи в южния град Фрежюс лидерът на " Национален общ брой " даде обещание да прочисти " талибанизираните " елементи на Франция, визирайки наличието на крайни ислямисти в някои градски квартали:

„ Няма да има места във Франция, където законът не се ползва. Приятели, ние ще премахнем рисковите квартали, ще премахнем бандите, мафията и всички тези - били те ислямисти или не,  които желаят да ни наложат правила и метод на живот, които не са наши. Престъпниците ще бъдат отстранявани. Френските нарушители – в пандиза, а чужденците – на самолета “.

Според множеството социологически организации Марин Льо Пен има всички шансове да се изправи в пряк конфликт против Еманюел Макрон на балотажа идния април.

Днес кандидатурата си за президент разгласи кметът на Париж - социалистката Ан Идалго. В тирада в корабостроителница в Руан тя съобщи, че републиканският модел " се разпада пред очите ни ", и упрекна Макрон, че обърнал тил на всички, които желаят да запазят природата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР