Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов се отчете пред

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов се отчете пред
Коментари Харесай

Слави Трифонов декларира имуществото си пред КПКОНПИ

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов се регистрира пред Комисията за попречване на спор на ползи и нелегално добито имущество и като политик за първи път от години наред извърши закона, като подаде декларация пред КПКОНПИ.

От декларацията става видно, че Трифонов има над 9 милиона лв. в банкови влогове (в евро и лв. - бел.ред.), налични парични средства от 1,1 млн. лв. и 210 000 лв. приходи от друга трудова активност.

През предходната година той е купил къща с двор в София за 1,3 млн. лева, излиза наяве още от декларацията му. Имотът е с разгърната застроена повърхност от 916 кв. м., а като генезис на средствата водачът на Има Такъв Народ е показал ликвидационен дял.

През предходната година Слави Трифонов е продал имот от 3,7 дка в родното си село Тодорово до Плевен за 10 000 лв..

В документа, подаден от него пред КПКОНПИ, е оповестил дяловете си в три акционерни сдружения. Това са " Алт плеър " АД, където има 29 994 акции за близо 300 000 лева, " Седем Осми " АД за 9 млн. лева и " Сет 666 " АД за 50 000 лв..

През 2021 година и през 2022 година на Слави Трифонов бяха издадени актове за неподаването на декларация, което е административно нарушаване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР