От няколко дни един скандал тресе София и в основата

...
От няколко дни един скандал тресе София и в основата
Коментари Харесай

Трифонов за промяната в движението в центъра на София: Ще направят същото и с булевард „Скобелев“

От няколко дни един скандал тресе София и в основата на този скандал са “Спаси София ”, “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ”. Това последното не е учудващо, тъй като тези хора са в основата на доста кавги и това е просто обяснимо, тъй като те са алчни и некадърни. Това написа във фейсбук водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

 

“Става въпрос за новите велоалеи, новите паркоместа, метода на паркиране върху новите паркоместа, двупосочното придвижване и стеснените ленти по бул. „ Патриарх Евтимий “ и “Витошка ” “, разяснява Трифонов.

 

„ Хората стачкуват, водачите висят в запушване, отровните газове се усилват, колоездачите са двама-трима, само че на “Спаси София ”, ПП-ДБ и на кмета не им пука. В последна сметка, властта е в техните ръце, те ще вършат с придвижването каквото си желаят.


Пиша този пост, тъй като имам информация, че те ще създадат същото и с бул. Скобелев и в случай че би трябвало да има някаква реакция, тя би трябвало да е превантивна и предварителна. “, бие паника водачът на Има Такъв Народ и напомня една история:

 

„ Айнщайн си търсел асистент. Негов другар го попитал какъв асистент ще си вземе. Айнщайн споделил, най-добре да си взема интелигентен и трудолюбив, само че такива съвсем няма, за това допускам, че ще си взема интелигентен и ленив. Но, в последно време, споделил Айнщайн, и тези са необичайност, за това допускам, че ще си взема малоумен и ленив. Но за нищо на света, споделил Айнщайн, за нищо на света няма да си взема малоумен и трудолюбив. Като чуя тази история и постоянно се сещам за ПП-ДБ. Извинете, за “Спаси София ” и ПП-ДБ. Още един път извинете, за “Спаси София ”, ПП-ДБ и кмета на София. “, приключва той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР