Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път призова в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път призова в
Коментари Харесай

Борисов готов на всякакъв компромис в името на държавата, но другите да го осъзнаят

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за следващ път прикани в името на това да има непоклатимост у нас през идните спешни месеци , оповестява Българска национална телевизия.

На брифинг в централата на партията той съобщи, че в случай че партиите не се договорят по цели за извеждането на страната от рецесията, няма смисъл от договарянията за мандат за сформиране на държавно управление.

" Като партиите отхвърлят да вървят на, няма смисъл да се приказва за първи, втори или трети мандат. Няма смисъл да се опитваме да вършим държавно управление, което няма да е подкрепено, по-късно втората партия да се пробва, а по-късно да се залъгваме вероятно и с трети мандат ", заключи Борисов.
 Борисов прецизира на неразбралите Политическа партия, че не им предлага коалиция
Борисов прецизира на неразбралите Политическа партия, че не им предлага коалиция

Той приканва политическите водачи да се оттеглен, с цел да работи контактната група по-добре

Той бе безапелационен, че с лед като първите две партии не могат да поемат отговорност, няма по какъв начин да има непоклатимост.

Относно изявлението на някогашния финансов министър Кирил Ананиев, че партията би подкрепила държавно управление с мандат на " Продължаваме промяната " при избрани условия, Борисов отвърна: " Кирил Ананиев вика: " Ей по този начин през днешния ден ми пристигна да подкрепим втория мандат...на избрана възраст ерекцията и пикаенето не би трябвало да се изпускат. Представи си Бойко Рашков и Асен Василев в кабинет и ти ги подкрепяш?! Затова, при този конфронтация, да се излъчат представители и да минем през зимата. Ако това ти е било на акъла - добре. Ако не - мерете си повече приказките, тъй като по-късно става дисхармония ".
 Политическа партия няма да влезе в коалиция за кражбата и да беседва с Борисов Обновена
Политическа партия няма да влезе в коалиция за кражбата и да беседва с Борисов

Но ще работят с всички партии по приемането на политики

В името на страната сме подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки, само че това би трябвало да е осъзнато и от другите, акцентира водачът на ГЕРБ.

Той прикани 48-ото Народно заседание да одобри закон, с който  и следващата година.

Борисов е на мнение, че всеки опит за нов бюджет в тази политическа обстановка би бил рисков, тъй като може да минат доста популистки оферти с отрицателни последствия.

" Вкарвайки нов бюджет, мога да ви кажа, че ние ще желаеме 30% нарастване на пенсиите и приходите. Като удрят всички, да ударим и ние. Откъде ще ги вземем? Откъдето и Асен Василев ", разяснява иронично той.
 Десислава Атанасова: Ако зависи от ГЕРБ, ще има държавно управление в този момент
Десислава Атанасова: Ако зависи от ГЕРБ, ще има държавно управление в този момент

Според нея е нечиста сделка, че министрите на ГЕРБ са корумпирани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР