Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна обиколка в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна обиколка в
Коментари Харесай

Борисов в Хасково: 30 дни я няма „Промяната“ на власт, с 30% падна цената на горивата


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна обиколка в Хасково.

За първи път в историята на България Министерството на културата ще върне 60 млн. лева неизпълнени. Предстои да ги бием на тези избори. В последните 30 година Съюз на демократичните сили и ГЕРБ са се справяли с най-тежките рецесии в България – с Лукановата, Видеоновата зима, настроенията против антиНАТО и антиЕС, мигрантския напън. И най-после няколко думи за водача – сещам се за един другар арменец, който споделя – доста ненавиждам да ме хвалят в мое наличие, все ми се коства, че не е задоволително. Погледнете на терена водачите на обединенията против нас – какъв брой от тях могат да приказват с Путин и Ердоган, въобще защо съпоставяне става дума, разяснява първоначално водачът на „ Гергьовден “ и претендент от ГЕРБ-СДС Любен Дилов.

Виждате цените в магазина, по вашите портфейли, обърна се Делян Добрев към хората в залата. Той сподели графика по какъв начин са се вдигнали цените поради скъпия ток, скъпите горива и други

От април – последният месец на ГЕРБ, природния газ е бил 33,38 лева Август той е станал 289 лева, а септември 373,21 лева, продължи Добрев.

Бургаргаз имаше контракт с Газпром, с който цената щеше да е 86 евро. Само че ние вместо да купуваме по 86 евро, купуваме от румънският „ Газпром “ на 110 евро с 28% нарастване. А парите отиват в офшорки, тъй като няма друго пояснение за какво вместо да си купиш за 86 евро, ще си купиш за 110, отново съветски газ.

Самолетът на нарастване на цените го виждате във всичко с изключение на в заплатите и пенсиите.

Избрали сме три интервала. Октомври 2018 година, кабинет на Борисов, цената на барел е е 79,3 $. Юли 2022 година цената е 78,4 $. При Борисов барелът е бил по-скъп, само че цените на бензиностанциите са по-високи, изясни Добрев.

Ние предлагаме вместо „ Литаско “, ние имаме БЕХ – несъмнено не по-малка компания. Чрез БЕХ страната купува, преработва на ишлеме и продава горивото на 2,50 лв.. Това изясни Делян Добрев. Според тяхното предложение „ Литаско “ могат да продължат да работят и да продават на 3,50 лева, а който желае, може да си купи на такава цена.

Вариант 2 на партията е „ Литаско “ да купува съветски нефт, да го преработва на ишлеме и да продава още веднъж на 3,50. „ Къде се намесва страната? Облага ги с мито и страната вместо 25 ст, връща 1 лев “, изясни още Добрев.

„ Благодаря на всички хасковлии, че са тук, и че няма хора при Асен Василев на Кенана “, приключи той.

„ Дойде ми на разум да проведем една разяснителна акция. Действително те имат доста пари – виждате от къде идват. Ползват най положителните компании за пиар – и черен, и бял. Те са като машини. Снощи, като се прибрах от Германия от конгреса, изчетох какво е споделил Радев “, стартира Бойко Борисов, водач на ГЕРБ, и прочете: „ желая да поздравя държавното управление за поредните старания преодоляването на инфлацията в страната, от нощес цената на бензина е под 3 лева “.

„ Намаляването на цената на газа с 30% са резултати, реализирани с старания и работа. Когато едно държавно управление работи в полза на бизнеса и хората, резултатите са налице “, разяснява Борисов.

„ Радев споделя още, че до момента в който има служебно държавно управление, няма да има ограничаване на потреблението на ток, България е производител на ел. сила, удостоверява казваното от нас месеци наред. Какво му дава отговор Асен Василев? „ Наивно е да се твърди, че която и да е политическа мощ може да смъкна цената на бензина, в случай че не открие петролни кладенци в България “, сподели още Борисов.

„ 30 дни ги няма, 30% дневно пада цената. По стотинка дневно пада приблизително дневно. Само че тези стотинки преди този момент в размер 3,5 милиарда са ви ги взели от джобчето. Те доста обичат да приказват за арести, мислят, че по този начин ще ме провокират към реваншизъм, само че това е изгубена идея. Тези следствия обаче ние ще ги създадем и не ние като политици. Има проверяващи организации тук и в чужбина “, продължи водачът на ГЕРБ.

Тези посреднически компании, тези големи 4,76 милиарда по сметка на Национален статистически институт са отпътували по сметката на Руската федерация. Дали са отишли за съветския народ не знам, тъй като всички водят към Швейцария, само че там изма президент, който доста деликатно слуша какво приказвам аз. Има едни събития понякога по високите етажи на „ Лукойл “. Но това аз не го споделям, а съм го видял в новините.

Българите към този момент се объркаха. Ето ви цените – вие сте зареждали през всичкото това време. Без да сме намерили петролен бунар, виждаме цените. С 30% са свалили, другите 70 къде са? Трябва да ги смъкват още на следващия ден. Става въпрос за милиони кражба.

Всички складове в Германия са на макс цялостни, нашето в Чирен е на половина цялостно. И имат наглостта да упрекват служебното държавно управление. С Какво „ Промяната “ е съдействала за газовата връзка с Гърция? Забравят ли, че Бойко Рашков беше година и половина министър? И те бяха – на стопанската система и финансите. Те вършиха политиката на Янев.

Ние, тъй като можем да считаме, направихме следната скица. Не в смисъла, по който Асен Василев я схваща – да гепи пари. 2018 година цената на барела е 79,3 $.

Нали знаете – една жаба, в случай че я сложите в гореща вода, ще избяга. Но в случай че я сложите в студена и я сложите на котлона, ще я сварите. И те по този начин си мислят, че българите са такива наивници, че подвигат цената с по стотинка дневно. Това изясни Бойко Борисов.

Ние започнахме с финансовата рецесия в Гърция през 2009 година Спасихме я. После пристигна миграционната рецесия. Помните Харманли. След това пристигна коронавирус рецесията, спомни си Борисов.

В България или би трябвало хубавичко партия ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, „ Гергьовден “. Каква градска десница? Те с Българска социалистическа партия не би трябвало и да си приказват.

„ Ние сме страна, която носи всички опасности от „ Запорожие “, атомната централа. Всеки ден единствено за това виждам новините и все по-притеснително ми става. Всичко останало България си създава.

В сряда ще представим един значим документ – проект за възобновяване се споделя, тъй като те и това не можаха да създадат. Който има сходен документ – с него работим. Толкоз.

Сега тази война би трябвало да свърши. Тя е рискова и за украинците, и за руснаците.

България е богата на води, реки, падове. Най-доброто, което комунистите са създали, е ПАВЕЦ „ Чаира “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР