Лидерът на БСП Корнелия Нинова разпрати отворено писмо до медиите,

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова разпрати отворено писмо до медиите,
Коментари Харесай

Нинова в отворено писмо: Борисов да се извини за Левски

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разпрати отворено писмо до медиите, в което упорства Бойко Борисов да се извини за свои думи за Левски, съобщи 24 часа. Ето цялостния текст:

Уважаеми български жители,

В нашата история има събития и имена, които през всички години са олицетворявалинационалния ни блян и горделивост. Едно такова име е Васил Левски. Всички се кълнем внеговата фантазия за „ чиста и свята република “ и се стремим да реализираме завета му -българският народ да бъде еднакъв на другите европейски нации.

Българският министър- ръководител Бойко Борисов обаче съпостави Левски с нелегалнитемигранти по следния метод: „ Оградата била паднала, ами преди нямаше ограда! Амапрескачали я. Той и Левски шеще да я прескочи, в случай че беше жив. “Остро осъждаме това изявление и настояваме Бойко Борисов да се извини на народа ни.

Скъпи българи,

Над всяка партия, над всеки политик стоят святи за България персони. Във времето наразделение, в което живеем, останаха прекомерно малко неща, които ни събират. Нека сеобединим и не разрешаваме на никого да поругава националните ни герои.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР