Лидерът на БСП Корнелия Нинова очаква да настъпи различна политическа

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова очаква да настъпи различна политическа
Коментари Харесай

Нова политическа карта очаква Нинова след изборите

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова чака да настъпи друга политическа конюнктура след новите избори.

Коментарът си тя направи откакто за сформиране на държавно управление в 48-то Народно заседание на президента Румен Радев.

" Очакваме резултати и желаеме правителство със идващия парламент, прекалено много се задълбочи политическата рецесия, а тя е в основата на бедността, неравенствата, енергийните въпроси ", разясни тя.

В обиколки Българска социалистическа партия видели, че има незаинтересованост измежду хората към политическия живот. Трябва да се убедят хората, че се гласоподава, ще изчакаме изборите и ще кажем за обединения, уточни Нинова.

На въпрос дали може да се премисли отношението и Българска социалистическа партия да встъпи в възможна коалиция с ГЕРБ, Корнелия Нинова сподели, че решение за това ще вземе Националният съвет на партията.

Българска социалистическа партия е изрично за парламентарна република и срещу

България губи от това, че няма да има правителство сега, разяснява още Нинова. Народно заседание, партии, президент - неуспехът за сформиране на кабинет с третия мандат е общ.
 2 април - най-подходящата дата за изборите?
2 април - най-подходящата дата за изборите?

Проф. Пламен Киров няма да запомни 48-ото Народно събрание с нищо добро
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР