Лидерът Арсенал гостува на последния във Висшата лига Уулвърхемптън в

...
Лидерът Арсенал гостува на последния във Висшата лига Уулвърхемптън в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уулърхемптън – Арсенал 0:0, принудителна смяна за гостите

Лидерът Арсенал гостува на последния във Висшата лига Уулвърхемптън в мач от последния кръг на Висшата лига преди Мондиал 2022. Двата отбора играят при резултат 0:0 .

Мачът започва в 21:45 часа и може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.  В Gong.bg също ще проследим развиването на резултата онлайн.

Отборът на Арсенал има отлична опция да усили преднината си на върха в класирането след изненадващата загуба на Манчестър Сити от Брентфорд вкъщи по-рано през днешния ден. 

Не бяха минали и две минути игра, когато Гранит Джака получи непредвидени проблеми. Футболистът на Арсенал изиска здравна помощ, само че не стана ясно каква е повода за това. Халфът на „ артилеристите ”  се посъветва с медицинския екип на своя отбор и след няколко минути лутане, той въпреки всичко съумя да продължи срещата.

В 6-ата минута на срещата Арсенал съумя да осъществя попадение посредством Габриел Жезус. Бразилецът спря майсторски подаване отляво и незабавно стреля в долния десен ъгъл на вратата, само че при паса към него бе отсъдена засада. Телевизионните повторения демонстрираха, че решението на реферите е вярно.  

Малко след четвърт час игра на „ Молиню ”, Джака въпреки всичко изиска промяна и той бе сменен от Фабио Виейра

Габриел Жезус имаше нова опция да обстрелва вратата на „ вълците ” в 22-ата минута, само че този път ударът му с глава мина настрана от вратата.   

LIVE • УУЛВЪРХЕМПТЪН – АРСЕНАЛ 0:0

Уулвърхемптън: Са, Семедо, Колинс, Тоти, Килман, Буено, Б. Траоре, Невеш, Моутиньо, А. Траоре, Гуедес

Арсенал: Рамсдейл, Уайт, Салиба, Габриел Магаляеш, Зинченко, Партей, Джака, Йодегор, Сака, Жезус, Мартинели
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР