Личният живот на Руслан Мъйнов отдавна е далеч от светлината

...
Личният живот на Руслан Мъйнов отдавна е далеч от светлината
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов най-сетне показа новата жена в живота си – вижте как сияе до нея (Снимки)

Личният живот на Руслан Мъйнов от дълго време е надалеч от светлината на прожекторите – чаровният актьор пази в загадка персоналното си пространство и най-много трепетите на сърцето си. Но ето, че любимецът на милиони най-накрая сподели новата си възлюбена.

Актьорът я заведе със себе си на светско събитие. Запозна мистериозната си половинка с сътрудника си Силвия Лулчева.

Мъйнов, който стана на 43 години, избира да не парадира с персоналните си връзки. Крие дамата, която завладя сърцето му, и от поверие. Преди време комикът показа за нея, че е  огромна умница и доста амбициозна жена.
 Руслан Мъйнов жена

Руслан счита, че е по-добре хората да не познават половинката му тъй като има горчивия опит от предходна връзка.Навремето когато с Алекс Сърчаджиева бяха двойка всички ги одумвали, че живеят дружно, само че за жалост любовта им се разсъхна.

Едричкият артист, който поради новото си гадже съумя да се втали с цели 15 кила, към този момент мечтае за деца. Той признава, че обича децата и се надява да стане татко, въпреки родителството да е виновна задача. Сладурът има вяра, че е подготвен да се оправи с това предизвикателство, а и за неговите 43 години му е време да има наследници.

Новата му половинка е превзела сърцето му и макар, че не възнамерява брак към този момент, Мъйнов споделя: „ Ама то знае ли човек ”.

Според слуховете новата му другарка му е колежка и се споделя Анелия Луционова. Но дали в действителност тя е мистериозното му гадже, в най-скоро време ще се разбере.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР