LEXUS анонсира първите подробности за новото (пето) поколение на SUV

...
LEXUS анонсира първите подробности за новото (пето) поколение на SUV
Коментари Харесай

Новият LEXUS RX

LEXUS анонсира първите детайлности за новото (пето) потомство на SUV модела си RX и разгласи, че автомобилът е напълно преоткрит, основан на нова платформа, електрифициран и високотехнологичен.

С напълно нов дизайн на екстериора и интериора си, новият LEXUS RX е с съществени габарити дължина 4890 мм, широчина 1920 мм (+25 мм) и височина 1710 мм (-10 мм), а междуосието му е 2850 мм (+60 мм). В съпоставяне с предшественика си, предната стъпка на колата е увеличена с 15 мм, а задната с 50 мм.

Новият LEXUS RX дебютира в три съществени модификации според от осъществяването на задвижващата си система- базова версия RX 350h с 245 конски сили, зареждаем (PHEV) хибрид RX 450h+ с 306 конски сили и топ-предложението RX 500h с 2.4-литров турбоагрегат с 371 конски сили.

Новият RX, който дебютира след повече от 3.5 милиона осъществени екземпляра в световен мащаб, 300 000 от които в Европа, се отличава също по този начин с насочено към лидера Tazuna оформление на кокпита, инфо-комуникационна и мултимедийна система от ново потомство, изпълнена с 14-инчов екран, както и с всички налични системи за повишение на сигурността и комфорта на пътя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР