Левски загуби един от основните си футболисти Милош Цветкович за

...
Левски загуби един от основните си футболисти Милош Цветкович за
Коментари Харесай

Боримиров: Включването на Цветкович срещу Верея беше недопустимо

Левски загуби един от главните си футболисти Милош Цветкович за реванша от полуфиналите за Купата на България против ЦСКА, а включването на играча в мача против Верея бе несъмнено от Даниел Боримиров като неприемливо.

"Тази травма, която той получи по време на мача с Верея, за мен е неприемливо. Може би този футболист трябваше да бъде оставен да почива, тъй като останалите мачове той ги изигра на равнище и се виждаше, че има отмалялост в него ", сподели шефът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров.

"Но пък треньорското управление е решило, че той е значим за този мач. А пък примерно младеж като Иво Найденов беше отвън групата. Мисля, че трябваше да му се даде късмет, тъй като в случай че в подобен мач не стане, не виждам по кое време ", добави Боримиров.

Преди реванша от полуфиналите в шампионата за Купата на България, Боримиров съобщи: "Аз мисля, че би трябвало да излезеш на терена все едно преди този момент не е имало никакъв резултат и в този мач ти би трябвало да решиш бъдещето си. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР