Левски влиза в изцяло нов модел на управление, след като

...
Левски влиза в изцяло нов модел на управление, след като
Коментари Харесай

Левски стартира „уникален по рода си“ проект за изцяло фенско ръководство

Левски влиза в напълно нов модел на ръководство, откакто през днешния ден най-сетне се състоя дълго чаканата среща с управлението на фенските организации, с цел да образуват ново сдружение, което да поеме контрола върху развиването на клуба.

Изпълнителният шеф на „ сините “ Иво Ивков разгласи началото на „ неповторимия по рода си “ план, който, по негови думи, няма еквивалент другаде по света, въпреки да черпи ентусиазъм от места, на които клубното управление не се назначава, а се избира.

„ Предстои ни дълъг път в доста по-широк мащаб всички левскари да изкажат отзиви “, сподели Ивков след срещата пред медиите.

Той разгласи още, че упоритостта за прекачване на акции е напълно по самодейност на Наско Сираков, който се надява, че един ден ще може да се довери на верните хора, с цел да поведат обичания му клуб напред.

„ Предстои съставяне на работната група, която да се занимае с детайлите - период, членски импорт, метод на организация, метод на самите събрания. Очакваме най-малко 20 хиляди да проявят интерес “, добави още изпълнителният шеф.

Прогнозата е, че реализацията на новата концепция ще отнеме много време, само че има вяра това да стане преди началото на сезон 2022/23.

„ Левскарите ще търпят управлението, което сами са си избрали. Всеки рекламодател и сътрудник, когато види какъв необикновен инструмент е тази марка, ще се стреми към клуба “, приключи Иво Ивков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР