Левски приема тази вечер Вадуц в опит да избегне срамно

...
Левски приема тази вечер Вадуц в опит да избегне срамно
Коментари Харесай

"Левски" се впуска за обрат в опит да избегне срамно отпадане от Лига Европа

Левски " приема довечера " Вадуц " в опит да избегне срамно отпадане още в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Сините ще търсят поврат, откакто изиграха разочароващ първи мач и изгубиха с 0:1 при гостуването си в Лихтенщайн.

Реваншът на стадион " Георги Аспарухов " стартира в 18.45 часа и ще бъде излъчен директно по " Диема спорт ". Крайният победител от конфликта ще играе с литовския " Жалгирис " или " Клаксвикар " от Фарьорски острови " във втория квалификационен кръг.

" Ще създадем всичко по силите си, с цел да преодолеем този кръг. Това е значимо за тима, за клуба, за почитателите, за всички, които се асоциират с " Левски ". Смятам, че имаме сили да продължим напред. Този тим е потвърдил, че може да победи всеки. Може и да загуби от всеки. Това зависи от нас ", сподели старши треньорът на " Левски " Делио Роси преди мача.

" В края на предишния сезон този тим сподели, че може да играе добър футбол и да се показва на равнище. Сега сме при започване на новия сезон и ни би трябвало една победа, с цел да повярваме още веднъж в качествата си ", добави италианецът.


© LAP.bg

Според него предпочитание у играчите му е имало и в първия мач, само че не си е проличало на терена. " Можеше да вземем и еднакъв, само че не успяхме. От моя опит знам, че можем да приказваме доста, само че в последна сметка резултатът се реализира на терена, по време на самия мач. Ако не имаме вяра, че ще реализираме това, за което излизаме на терена, по-добре въобще да не го вършим ", сподели още Роси.

Контузените играчи, които пропуснаха първата среща, няма да бъдат разполагаем и за реванша. Сред тях са двама от главните състезатели в състава на Роси - Хали Тиам и Пауилиньо, както и Филипе Нашименто и Ривалдиньо.

Треньорът на " Левски " изрази вяра, че ще може да разчита на Холмар Ейолфсон. Централния бранител не игра в първия мач, защото получи по-дълга отмора поради присъединяване си с Исландия на международното състезание в Русия.

" От момента, в който се върна, взе участие в тренировките. Трябва му време, с цел да влезе в темп. Иначе е подготвен за игра и това решение ще го вземем дружно с него ", изясни италианецът.


© LAP.bg

Роси показа още, че не е обезпокоен от изказванията, че ще бъде уволнен при неуспех против " Вадуц ". " След първата среща имах диалог с президента Спас Русев, само че не сме си говорили за моето бъдеще. За да работи един човек - без значение дали става дума за треньор или друга специалност, би трябвало да се има вяра в него. "

" Един треньор може да няма положителни резултати, само че да има доверие в концепциите му. А може да има резултати, само че да бъде заменен. В моя случай знам, че работата ми ще се прави оценка по резултатите ", съобщи някогашният ментор на " Лацио " и " Фиорентина ".

Неговият сътрудник Роланд Врабец е убеден, че " Вадуц " има сили да в профил " Левски ". " Имаме добър резултат от първия мач. За нас ще бъде огромен триумф, в случай че отстраним " Левски ". Но сме реалисти и няма да вършим нещастия, в случай че отпаднем ", сподели треньорът на носителя на Купата на Лихтенщайн.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР