Левски приема Берое в двубой от 27-ия кръг на efbet

...
Левски приема Берое в двубой от 27-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Берое ще се опита да спъне Левски на Герена

Левски приема Берое в дуел от 27-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион “Георги Аспарухов ” започва в 20:00 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT . Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от срещата онлайн.

Домакините излизат в днешния мач като пети във краткотрайното класиране и при възможна победа изравняват по точки четвъртия Черно море. “Сините ” към момента имат своите шансове и за топ 3, само че за задачата не би трябвало да вършат неверни стъпки до края на шампионата. Момчетата на Елин Топузаков се намират в много добра форма, като към този момент 7 мача са без загуба. В предишния кръг прекъснаха серията си от 4 следващи победи, откакто направиха нулево тъждество в огромното дерби против ЦСКА.

Иначе през седмицата “сините ” се готвеха без Кристиан Димитров и Хосе Кордоба, които са под въпрос за днешната среща, а част от тренировките пропусна и Уелтон. По последна информация обаче бразилецът ще бъде на линия за мача с Берое.

“Заралии ” идват в София като 12-ти в класирането и все още попадат в групата от тимове, които ще играят плейоф за оставане в елита след края на постоянния сезон. Старозагорци са с 24 пункта след 26 изиграни срещи и през днешния ден сигурно им са нужни трите точки, в случай че не желаят да се смъкнат още по-надолу в класирането. Берое е записал единствено една победа в последните си 7 срещи, пристигнала в гостуването на Спартак Варна преди два кръга. 

Добрата вест за Николай Киров е, че той ще може да разчита на Калоян Кръстев, който се завръща в групата след травма. Под въпрос до последно обаче е Бубакар Траоре, който към момента има проблеми с документите и не може да бъде картотекиран.

Вероятни сформира: 

Левски : Андреев, Цунами, Ван дер Каап, Сундберг, Петрис, Кръстев, Краев, Уелтон, Попов, Роналдо, Рикардиньо;

Берое : Караджов, Каскардо, Енрике, Челич, Георгиев, Юсеин, Мара, Мечев, Машедо, Йорданов, Трибуле;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР