Левски е в процес на преговори за провеждане на приятелски

...
Левски е в процес на преговори за провеждане на приятелски
Коментари Харесай

Левски урежда двубой с клуб от Ла Лига

Левски е в развой на договаряния за осъществяване на другарски мач по случай 80-годишнината от рождението на Гунди. Легендарният Георги Аспарухов е роден на 4 май 1943 година.

Съвсем скоро от леярната би трябвало да излезе паметникът на Гунди, а концепцията е на Levski Family. На IBAN: BG84IABG80981002323900 в Интернешъл Асет Банк АД Национален клуб на последователите на Левски се надява на дарения за дотъкмяване на самодейността.

Контролата би трябвало да се организира през май, а контактите са с тимове от Ла Лига. Преговорите се водят от компанията спонсор на Левски Palms Bet. Родният букмейкър е първият формален сътрудник на LaLiga в границите на Европейския съюз.
 Гочето: Левски от две-три години се бори с рецесиите,
Гочето: Левски от две-три години се бори с рецесиите, " сините " изгубиха самочувствието си

" Виждам и проблясъци в играта на Левски, само че и такива неща, които човек не може да не ги регистрира "

Регионалният пратеник на LaLiga Хесус Писаро и легендата на испанския футбол Луис Гарсия - дипломат на Примера дивисион, бяха в София, като някогашният състезател на Ливърпул бе на " Герена ", където получи фланелка на Левски.

За този другарски мач се работи от към три седмици. Тогава обаче от Левски се надяваха клубът да приключи договарянията със " Спорт Рипъблик " и на процедура обезпечаването на приятелския мач с испански тим нямаше да е проблем. След изказването на Драган Шолак за несполучлив завършек на договарянията, на " Герена " броят всяка стотинка и не е ясно по какъв начин тъкмо ще бъдат платени път и престой на испанския противник.

Предполага се, че в случай че всичко с намиране на противник бъде наред, от Palms Bet ще се погрижат за този разход. В момента спонсорът и притежателят на клуба Наско Сираков вършат непрекъснати срещи и сондажи, с цел да уредят ново разсрочване на задълженията на сините към Национална агенция за приходите, а наближава и дата за месечни заплати, написа " Тема Спорт ".
 Хосе Кордоба пропусна днешната подготовка на Левски
Хосе Кордоба пропусна днешната подготовка на Левски

Панамецът се появи дружно със своите съотборници, само че не се включи в заниманията

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР