Левски е близо до представянето на пети нов футболист, съобщава

...
Левски е близо до представянето на пети нов футболист, съобщава
Коментари Харесай

Левски урежда пети нов до часове

Левски е покрай представянето на пети нов футболист, оповестява „ Мач Телеграф “. Сделката с него би трябвало да бъде затворена до часове и той да бъде разполагаем на Николай Костов преди мача с Арда, с цел да може да се направи точна оценка на физическата му форма, а и да се запознае по-бързо с философията на играта, която се проповядва сега на „ Герена “.

Както е известно, „ сините “ удариха на камък с две от задачите, които бяха набелязали. Хебър отхвърли офертата им за Ангел Бастунов, а ЦСКА 1948 за Педриньо. Оказа се, че с Крумовград пък са били единствено на питане за Алекс Колев. Така от Левски е трябвало да се насочат към играчи, с които да подсилят офанзивата си. И сега се водят диалози с тях.

По принцип една от най-сериозните цели, които са бяха сложили от „ Герена “ при търсенето на нови попълнения, е обвързвана с намирането на заместител на Жереми Петрис. Загубата на Жереми бе съпоставена от треньорите на Левски с тази на Уелтън. С тази разлика, че Петрис си потегли съвсем за жълти пари, откакто отхвърли офертата за нов контракт.

„ Сините “ обаче изненадаха с привличането на централен бранител – Хоакин Фернандес. На „ Герена “ обясниха, че това се прави за да имат подготвен заместител на Хосе Кордоба. Панамецът непрекъснато е спряган за трансфер в чужбина. Освен уругвайския защитник, столичани привлякоха още бразилското крило Фабио Лима, както и полузащитниците Карлос Охене и Патрик Мислович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР