Левски 0 : 0 Пирин 45+4′ КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ!

...
Левски 0 : 0 Пирин 45+4′ КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ!
Коментари Харесай

Левски - Пирин, 0:0, пропуски на сините и отлични спасявания на Ковальов


Левски

0: 0

Пирин
 45+4′
КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ!
45+2′
Уелтън желае дузпа след прикосновение с Андрей Йорданов, само че Ивайло Стоянов не отсъжда такава и даде жълт картон за симулация на звездата на " сините ". 
44′
Фадига опита да подсети за гола си против Айнтрахт като опита по същия метод да насочи бомбен изстрел от далечно разстояние, само че Ковальов още веднъж сподели класа и избави.
40′  Снимка 633825
Източник:
39′
Ковальов! В следващата заплаха за " сините " Цунами насочи удар с глава, който беше избавен от вратаря на " орлетата ", топката се върна в бразилеца, който опита още веднъж шанса си, този път с акробатичен удар, само че Ковальов беше отново на мястото си. 
36′
Дарлан стреля доста мощно, Ковальов мазета, а Уелтън от близко засече, само че не съумя да откри тъкмо собствен съотборник. 
32′
Жълт картон за Дюлгеров 
23′
Роналдо навлезе вихрено в наказателното поле и от дребен ъгъл потърси собствен съотборник, само че без триумф, там нямаше състезател на " сините ", който единствено да засече топката. 
20′
Уелтън изитва проблеми, само че за момента ще опита да продължи присъединяване си в мача. 
 Снимка 633822
Източник:
15′
След осъществяване на корнер за " орлетата " и безредие, Ел Джемили на фланга реши да върне рисковано към Николай Михайлов, Комано дебнеше и беше доста близо да засече, само че стражът на " сините " се намеси уверено. 
11′
Владеене на топката: Левски: 68%, Пирин: 32%.
6′
Шанс за Левски! Цунами центрира точно в наказателното поле, където Рикардиньо засече с глава и стреля, само че неопределено. 
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
1′  Снимка 633819
Източник:
Състав 13 Николай Михайлов 12 Максим Ковальов 2 Жереми Петрис 20 Аймен Суда 5 Келиан ван дер Каап 4 Айуб Абу 6 Цунами 38 Александър Дюлгеров 7 Роналдо 16 Андрей Йорданов 9 Рикардиньо 17 Борис Тютюков 11 Джавад Ел Джемили 73 Венцислав Бенгюзов 17 Уелтън 8 Дмитро Семенив 37 Дарлан 11 Иван Тасев 50 Кристиан Димитров 29 Мартин Бачев 97 Асими Фадига 19 Юго Комано Треньор Николай Костов Иво Тренчев Резерви 99 Иван Андонов 1 Марио Кирев 4 Виктор Любенов 7 Владимир Медвед 8 Андриан Краев 10 Даниил Кондраков 10 Асен Митков 25 Илиан Костов 14 Илиян Стефанов 30 Любомир Тодоров 16 Преслав Бачев 33 Симеон Александров 20 Асен Чандъров 9 Станислав Костов 21 Кристиян Йовов 83 Христо Попадийн 22 Патрик-Габриел Галчев 13 Мартин Георгиев 88 Марин Петков
Левски семейства на Пирин (Благоевград) в отсрочен мач от програмата на efbet Лига. Двата състава ще премерят сили на стадион " Vivacom Арена - Георги Аспарухов " довечера от 20:30 часа.

" Сините " са в ролята на любимец. Към момента те се намират на осмата позиция, само че имат много по-малко изиграни срещи от останалите тимове. Към момента столичани имат 4 победи и 2 загуби в родния хайлайф и са с актив от 12 точки. В последната си среща те съумяха да се наложат над Хебър с 1:0 вкъщи, а преди този момент победиха Ботев (Враца) още веднъж със същия резултат в София. И двата триумфа обаче пристигнаха с измъчени попадения в заветните мигове на съперничествата.
 Иво Тренчев се закани на Левски
Иво Тренчев се закани на Левски

" Отиваме с настройката да се борим и да откраднем точки "

Наставникът Николай Костов евентуално няма да може да разчита на бранителя Хосе Кордоба и вратаря Пламен Андреев. И двамата пропуснаха тренировката на отбора в сряда, защото се прибраха в София във вторник вечерта. Иначе много от футболистите на " сините " представяха своята татковина, като по-голямата част от тях се върнаха здрави.

В последните дни се заприказва, че Левски може да огледа към нападателя на Берое Вини Трибуле, с цел да усили вариантите си в офанзива. Към момента Рикардиньо е единственият характерен таран в състава, защото Билал Бари е отдавна контузен. Заговори се, че и Жереми Петрис ще седне на нови договаряния с отбора от " Герена " за подновяването на контракта си.
 Тренчев: Отиваме на
Тренчев: Отиваме на " Герена ", с цел да откраднем точки, въпреки че ще е мъчно

Наставникът на " орлетата " увери, че тимът му ще се опитва да открадне точки от " сините ", колкото и сложна да наподобява задачата

Пирин от своя страна е тимът в най-лоша форма от старта на акцията. " Орлетата " са последни в класирането с едвам една точка и са единствения отбор без победа през новия сезон. В седем изиграни мача те имат едно тъждество и шест загуби, вкарали са единствено един гол, а са позволили цели 11 в своята врата. Благоевградчани са в серия от четири следващи загуби.

Лошите резултати в клуба доведоха и до промяната на треньора. Начело на " орлетата " застана Иво Тренчев, като той към този момент записа дебют в последния кръг против Арда. Тимът му обаче загуби с 0:1, а по време на паузата за националните тимове позволи проваляне и от ФК ЦСКА 1948 с 0:4 в контрола. Така новият ментор на благоевградчани не започва по съвършеният метод и през днешния ден ще търси първа точка с новия си отбор.
 Готов ли е Левски за офанзива на купата?
Готов ли е Левски за офанзива на купата?

Сложен въпрос...

В последния мач сред двата тима Левски съумя да се наложи с 2:1 вкъщи. Преди това в Благоевград " орлетата " измъкнаха точката след 1:1.

Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов, с помощници Мартин Венев и Павлин Михайлов. С ВАР ще се занимават Ивайло Ненков и Станислав Станев. Съдийски наблюдаващ ще бъде Константин Писков.
 Левски се насочва към млад български футболист за заместител на Жереми Петрис
Левски се насочва към млад български футболист за заместител на Жереми Петрис

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР