Левият краен защитник Люк Шоу не е възстановен от травмата

...
Левият краен защитник Люк Шоу не е възстановен от травмата
Коментари Харесай

Солскяер отговори на заяжданията свързани с ВАР

Левият краен бранител Люк Шоу не е възобновен от контузията си в глезена и няма да може да игра в идния в неделя мач с Челси от полуфиналите за Купата на Англия, който е на следващия ден от 20 часа българско време. Това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който взе отношение и по засилените рецензии напоследък от разнообразни страни, че ВАР взима решения в интерес на "червените дяволи ".

"Люк няма да може да играе с Челси. Той към момента има болки в глезена. Надявам се, че Брендън Уилямс ще може да играе. Днес ще тренира с останалите момчета макар проблемите с окото и да се надяваме, че ще вижда топката. Ако я вижда, ще играе, Имаме късмет да играем на край в шампионат и чакам всички да дадат всички сили за постигането на тази цел. Сега сме съсредоточени върху този мач с Челси “, сподели Солскяер.

Шоу и Уилямс получиха травми в турнирния дуел със Саутхамптън в понеделник и не бяха на линия за гостуването на Кристъл Палас в четвъртък. Солскяер отговори на рецензиите на сътрудника си от Челси Франк Лампард, че системата за видеоповторения (ВАР) оказва помощ предпочитано на "червените дяволи ".

"Не желая да звуча като треньор, който се оправдава, само че обстоятелствата са такива - в случай че някой е в засада, значи е в засада. Всъщност аз съм този, който би трябвало да се оплаче, тъй като съдиите на терена постоянно вземат решения против нас, които би трябвало да бъдат поправени от ВАР. И въпреки всичко да вземем за пример дузпата ни против Тотнъм бе анулирана, а това можеха да са две точки вповече в актива ни. Има някакво говорене, което върви обвързвано с ВАР, само че ние сме съсредоточени върху мачовете и ще оставим другите да приказват “, разяснява Солскяер.

До момента Манчестър Юнайтед и Челси се срещнаха три пъти през сезона и три пъти успеха бе за "червените дяволи ".
Премиър лийг 37 кръг, сряда 22 юли  Манчестър Юнайтед 20:00предстои  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР