Левият бек на Барселона Жорди Алба е един от най-добрите

...
Левият бек на Барселона Жорди Алба е един от най-добрите
Коментари Харесай

Жорди Алба: Не отпразнувах гола си за Барса по този начин заради Луис Енрике

Левият бек на Барселона Жорди Алба е един от най-хубавите на поста си в света. Вчера той направи следващ мощен мач за каталунците при разгромния триумф с 8:2 над Уеска. Алба се регистрира с асистенции, вкара и гол. Изненадващо, новият селекционер на Испания и някогашен ментор на Барса - Луис Енрике, не го повика за мачовете с Англия и Хърватия от новия шампионат Лига на нациите.

Ето коментара на футболиста:

" Разбира се, че желаех да играя за националния тим. Но би трябвало да уважим решението на треньора. Не чаках, че Луис Енрике няма да ме повика . От седем години съм в тима... Винаги съм се опитвал да дам най-хубавото от себе си, да си правя работата. Но той мисли, че не съм необходим на Испания в този момент и би трябвало да уважим това решение.

Не знам дали е нещо персонално или какво... Този въпрос би трябвало да зададете на него. Каквото и да каже, би трябвало да го приема. Дори и да не ми харесва. Няма да се обаждам на никого, не е моя работа . На професионално равнище нямам проблем с никого. Ако играя както би трябвало за Барса, най-после всичко ще се оправи ".

Той разяснява и метода, по който отпразнува гола си против Уеска. Алба постави ръце на очите си и доста хора в Испания помислиха, че по този жест е насочен точно към Луис Енрике.

" Това беше за моето дете ", сподели Жорди.

 Ернесто Валверде: Със системата ВАР честваме головете по-късно, само че всичко е идеално, тъкмо и ясно
Ернесто Валверде: Със системата ВАР честваме головете по-късно, само че всичко е идеално, тъкмо и ясно

" Трябва да проучваме добре играта си в отбрана "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР