Леонид Слуцки, депутат, зам.-председател на парламента и председател на комисията

...
Леонид Слуцки, депутат, зам.-председател на парламента и председател на комисията
Коментари Харесай

Руски депутат: Да екзекутираме бойците от Азов

Леонид Слуцки, народен представител, зам.-председател на Народното събрание и ръководител на комисията по интернационалните въпроси, предложи да бъде отстранен мораториумът върху смъртното наказване в Русия, с цел да бъдат екзекутирани бойците на " Азов ", по изключение. Това заяви самият той в канала си в " Телеграм ".

" Ако техните отвратителни закононарушения против човечеството бъдат потвърдени, още един път дублирам предлагането си да се направи изключение от мораториума върху смъртното наказване в Русия и да се даде на съда правото да прегледа опцията за използване на смъртно наказване! ", написа Слуцки.

Той разяснява изказване на ръководителя на Държавната дума Вячеслав Володин по отношение на възбраната за замяна на бойци от " Азов " за пленени съветски бойци.

" Нацистките нарушители не трябва да бъдат разменяни. Те са военни нарушители и би трябвало да създадем всичко, с цел да ги надигнем пред съда ", сподели Володин.

На съвещанието на Държавната дума преди този момент депутатът Анатолий Васерман разгласи, че е невероятно да се обменят освен тези, които " непосредствено са взели участие в убийствата на цивилни ", само че и тези, които " се украсяват с фашистки татуировки ".

През миналото денонощие 265 украински бойци, които бяха блокирани на " Азовстал " в Мариупол, се предадоха на съветските войски. 51 от тях са тежко ранени, заяви съветското министерство на защитата.

Леонид Слуцки, който е измежду водачите на Либералнодемократическата партия, бе упрекван през февруари 2018 година от журналистки на съветската Би Би Си, " Дожд ", " Комерсант " и RTVi в полово принуждение. Обвиненията бяха прегледани от парламентарна комисия и след това отхвърлени.

В своя отбрана Слуцки се съпостави с Харви Уайнстийн, разгласи се за жертва на " cancel " културата и заплаши " Дожд " със съд.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР