Жена от Майпу, Чили, която се опитвала да открадне кола,

...
Жена от Майпу, Чили, която се опитвала да открадне кола,
Коментари Харесай

Хванаха крадла без гащи, след като панталонът й увисна на ограда СНИМКИ

Жена от Майпу, Чили, която се опитвала да открадне кола, била хваната със свалени панталони, откакто се закачили за оградата, която тя се опитвала да прескочи. 

Кадрите от случая демонстрират, че тя не е носила бельо или че си е изгубила гащите заедно със спортния си панталон. Дрехите й останали да висят на оградата.

Докато висяла хоризонтално, обвинената събула обувките си, с цел да освободи краката си. Полуголата жена се свлякла на земята и употребила ръкавите на пуловера си като спонтанен панталон.

Неуспешният щурм е сниман пред първокласен дом в Майпу, покрай Сантяго, Чили, в ранните часове на 7 май, пише Daily Star. Съобщава се, че дамата е била със съизвършител, който я е изоставил, откакто е станал очевидец на стряскащите подиуми до оградата. Тя съумяла да избяга от " сцената ", когато защитата се сменила малко след снимането на моментите.
 Грабител, жена останала без панталони, желала да открадне кола, оставени облекла на оградата, висят на оградата Жена закачи панталоните си за ограда Снимка: Jam Press  Грабител, жена останала без панталони, желала да открадне кола, оставени облекла на оградата, висят на оградата
Не е известно дали полицията се пробва да я открие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР