Лекарският щаб на Локо (София) прави всичко възможно да вдигне

...
Лекарският щаб на Локо (София) прави всичко възможно да вдигне
Коментари Харесай

Важен играч на Локо е готов за битката на Коритото

Лекарският щаб на Локо (София) прави всичко допустимо да вдигне контузения Мартин Райнов за гостуването на Спартак Варна през днешния ден.

Халфът получи контузия в дуела с ФК ЦСКА 1948 Сф и бе сменен на почивката от Юли Ненов. Райнов ще тръгне с отбора за Варна и в последния миг ще се взема решение за него. Двубоят в морската ни столица пропуща Селсо Рапосо, който е осъден. Очаква се наставникът Станислав Генчев да направи някои промени по състава за визитата на Спартак след звучния пестник с 0:6 от ФК ЦСКА 1948 Сф в " Надежда ", който разбуни духовете измежду почитателите. Заговори се и за промяна на Генчев, само че самият ментор бе безапелационен, както и притежателят Иван Василев, че това не дава отговор на истината и че той остава.

Локомотив обаче би трябвало да стопира отрицателна серия от 8 следващи турнирни мача без победа. Подобна имаше в края на 2021-а, когато срещите бяха даже 9.

Димитър Димитров-Херо разгласи, че срещата с Локомотив (София) е безусловно наложителна за печелене. Това важи и за столичани, написа " Тема Спорт ".
 Спартак (Варна) - Локомотив (София) в мач от 23-ия кръг на efbet Лига
Посраменият Локо (София) с тежко посещение на борещия се за избавление Спартак (Варна)

Трите точки са от извънредно значение и за двата отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР