Лекарите във великотърновската болница Д-р Стефан Черкезов се борят за

...
Лекарите във великотърновската болница Д-р Стефан Черкезов се борят за
Коментари Харесай

Жената, скочила от Балдуиновата кула, страдала от депресия. Борят се за живота й

Лекарите във великотърновската болница " Д-р Стефан Черкезов " се борят за живота на 44-годишната жена, която скочи от Балдуиновата кула на крепостта Царевец. Пострадалата е вкарана по неотложност в операционната, научи Dir.bg от свои източници в лечебното заведение.

 Млада жена полетя от Балдуиновата кула на Царевец Виж още

Сигналът за случая бе подаден на тел. 112 към 14 часа, потвърдиха от полицията във Велико Търново. Жената е оживяла, защото е паднала върху дребна площадка от пръст и клони, намираща се малко под Балдуиновата кула.

Тя е свалена от избавителните екипи благодарение на пожарна стълба и е превозена в МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " в тежко положение. След първичните прегледи потърпевшата е вкарана по неотложност в операционната и лекарите се борят за живота й. Тя е в тежък потрес, с доста счупени ребра и прешлени.

По неофициална информация 44-годишната жена е била лекувана в психиатрично поделение от дълбока меланхолия. След изписването й тя споделила на родителите си, че ще скочи от високата кула. Близките й са следяли телефона й, само че не съумели да реагират в точния момент и дамата осъществила желанието си.

По случая се води следствие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР