Лекар на годината на „Уни Хоспитал“ за 2021г. е д-р

...
Лекар на годината на „Уни Хоспитал“ за 2021г. е д-р
Коментари Харесай

Лекар на годината за 2021 година на МБАЛ „Уни Хоспитал“ е д-...



Лекар на годината на „ Уни Хоспитал “ за 2021г. е доктор Славка Кацарова

Лекар на годината за 2021 година на МБАЛ „ Уни Хоспитал “ е доктор Славка Кацарова – експерт по пневмология и фтизиатрия и доктор в Отделението по вътрешни заболявания и COVID-сектора в него.

На гала в болничното заведение, състояла се през днешния ден – 14 февуари - шефът доктор Красимира Чачова-Ранчева връчи премиите за 2021 година. Д-р Чачова акцентира, че оценките – плакети и почетни значки, се присъждат за висок професионализъм, одобряване престижа на лечебното заведение и безрезервност към пациентите.

Имената на отличените бяха избрани на два стадия – на първия всяко поделение имаше право на номинация в съответната категория. До втория тур доближиха пет лекари, три сестри, четирима санитари и пет чиновници в административно направление. Чрез скрито гласоподаване от началници на клиники, отделения, лаборатории и мениджърския екип на Болницата бяха избрани спечелилите.

Най-добър експерт по здравни грижи стана Цветелина Найденова – старша здравна сестра на Клиниката по съдова хирургия. Най-добър санитар за 2021 година стана Мариана Кузманова, а най-хубав чиновник – административно направление – стана Стойна Стойковска – специалист „ ТРЗ “.

Специална премия – почетна грамота - за максимален принос в одобряването на „ Уни Хоспитал “ като водещо лечебно заведение получи доктор Росица Кръстева, шеф на Онкологичния център и Отделението по здравна онкология.

Д-р Чачова благодари на всички за отдадеността, професионализма и грижата към пациента, споделяйки, че в изискванията за втора поредна година на международна пандемия COVID-19, всеки от тях е посочил и потвърдил, че заслужава днешното самопризнание.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР