Лек при възпалени яйчници и пикочен мехур Възпалението на пикочния

...
Лек при възпалени яйчници и пикочен мехур Възпалението на пикочния
Коментари Харесай

Лек при възпалени яйчници. Направете си този компрес!

Лек при възпалени яйчници и пикочен мехур

Възпалението на пикочния мехур при дамите би трябвало да се лекува! Ако лекуването не се организира в точния момент, инфекцията на пикочния мехур може да се популяризира в бъбреците и да аргументи съществени здравословни проблеми.

Инфекции като: инфектиране на пикочния мехур (цистит), инфектиране на пикочните пътища (уретрит) засягат съвсем всяка жена, най-малко един път в живота. Мъжете също страдат от тези проблеми, само че доста по-рядко от дамите.

Симптоми
В някои случаи няма никакви признаци, само че те могат да варират и от доста леки до извънредно мъчителни и неприятни, последвани от леко нараснала телесна температура.

Симптомите при инфектиран пикочен мехур стартират с неочаквана болежка и чувство за тежест. Появява се и потребност за постоянно уриниране, което в действителност е защитна реакция на организма, който желае да се отърве от бактериите.

Това, което плаши множеството пациенти, е съществуването на кръв в урината, тя може да бъде и мътна.

Ако се появи и тресчица, това може да е знак, че инфекцията се е популяризирала в бъбреците и в този случай постоянно е съпроводена от болежка в кръста, с повръщане и гадене.

Въпреки че признаците могат да бъдат доста неприятни, тези инфекции се лекуват с чайове и медикаменти, предписани от доктор, само че в случай че лекуването не се организира в точния момент, това може да аргументи съществени здравословни проблеми.

Рискови фактори
понижен банкет на течности
незадоволителна хигиена
камъни в бъбреците
постоянно къпане в басейни и вани
продължително и постоянно задържане на урина (отлагане на уринирането)
увеличена простата при мъжете
заболявания, излъчени по сексуален път
намален имунитет
несъразмерна хигиена (прекомерна приложимост на хигиенични артикули, които убиват положителните бактерии)

Вижте още: Циганска многослойна пържола с гарнитура. Отличен усет

Лек при възпалени яйчници
Всичко, което би трябвало да извършите, е да поставите масло от жълт кантарион на дамса превръзка и да се сложи като компрес. Направете този компрес вечер и преспете по този начин. Повторете 2-3 пъти и болката ще се успокои.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР