Легендата на попфолка Азис, се е събрал с бившата си

...
Легендата на попфолка Азис, се е събрал с бившата си
Коментари Харесай

Азис не издържа! Падна на крака пред старата любов

Легендата на попфолка Азис, се е събрал с някогашната си половинка Велизар. Това гласи най-новата столична клевета.

На едно от редките си клубни участия Васко не спря да засипва с любезности и специфични пожелания мъжа, чието име татуира на ръката си, видя на място „ Телеграф “.

Песните, отдадени на Велизар, се редяха една след друга. Бившето гадже на звездата беше в заведението с огромна мъжка компания, сред които и синът на ексминистърката Долорес Арсенова – Калоян. Отскоро Калоян, който е прочут със слабостта си към родните попфолк певици, още веднъж е ерген и не пропуща световна изява или нощно празненство.

Азис изправи на крайници гостите в заведението единствено с появяването си. Особено вълнуващо беше празненството на масата на Велизар. „ За най-хубавия и единствен – Велизар “, се изнесе гласът на Азис по микрофона. Звездата безусловно се реалокира на масата на някогашния си и присъединяване му продължи оттова.



Азис и Велизар изживяха извънредно дълга и прочувствена връзка, която мина през „ огън и вода “. Двамата се врекоха във безкрайност, като татуираха имената си. Азис към момента носи на ръката си името на Велизар, а съгласно осведомени Велизар също не е изтрил името на Васил-Азис от гърдите си.

„ Това е огромната ми обич “, нееднократно е признавал попфолк легендата във връзка с мачото. Очевидно връзките им не са вървели безпрепятствено, защото бяха придружени от бурни раздели. След няколко опита да останат дружно настъпи и краят, а Азис размени половинката си със бабанка от персоналната си защита. Най-вероятно след толкоз време двамата са не запомнили за търканията между тях, тъй като по време на присъединяване на звездата за никого не остана скрита близостта сред двамата.
Свързани вести Лудостта на величията! Защо Азис избра Тръмп пред Сатаната СНИМКИ Пари като шума! Азис пръсна рекордни пачки за джип и нова усмивка Азис разкри какво е най-важно за него
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР